Ako vam se zadesi da bude sav game corrupt, ovako mozete povratiti save, ali gde je zadnji restore point bio, to samo svemoguci windows zna :)
fix: Properties na WB Games>Previous Versions> pa u listi iskopirate foldere(poslednji restore datum) koje je windows napravio kao backup, i obavezno da se sacuva ako opet budu korumpirani fajlovi.....
pitanje za one koji su presli Betmena ili makar presli Pingvina,dosao sam do tog pingvina i vidim da mi treba to neko oruzje ili sta je vec Freeze,ne znam kako ali ja to nemam,kako da dodjem do toga,tj gde to da pokupim???
Treba da odes u drugu prostoriju kod Dr. Freeze-a, posle toga ce ti sve biti jasno.
``They call me... Prophet``
:: :: pitanje za one koji su presli Betmena ili makar presli Pingvina,dosao sam do tog pingvina i vidim da mi treba to neko oruzje ili sta je vec Freeze,ne znam kako ali ja to nemam,kako da dodjem do toga,tj gde to da pokupim??? :: ::
je l` moze neko da mi posalje cd key? ne mogu da nastavim instalaciju bez njega a ne znam gde da ga iskopam.ono dugme generate nece dam i radi.... ajd u zdravlje i hvala unapred.
:: :: je l` moze neko da mi posalje cd key? ne mogu da nastavim instalaciju bez njega a ne znam gde da ga iskopam.ono dugme generate nece dam i radi.... ajd u zdravlje i hvala unapred :: ::
ali evo jos malo bagova u igri, dodjem ti ja do 3rd Deadshot zrtve, i posle pucnja, na mapi mi je oznaceno okruzenje u kome je zrtva. OK. ja nadjem mesto na kom zrva treba da bude, ali mucak, mrtav covek se ne pojavljuje :SS Kako znam da tu treba da bude telo!? Tako sto sam pronasao sve zrtve i zatvorio Deadshota u kabini nekog voza pre nego sto mi crashovala igra i postao mi corrupt save, a sve je to bilo pre nego sto sam obrnuo glavne misije, a sada sam obrnuo glavne misije, pa onda resavao ubistva Deadshota i javio se ovaj debilni bag :SS
Steta, igrica je dosta bagovita, ili sam ja talican, pa nailazim non stop na bagove, moguce da je krajnje vreme da se zaposlim kao glavni testing covek za igre :D
Ne igras original igru nego kung fu krek bla bla verziju od Pere i Djoleta
I ja sam prvi put presao igru , pa u toku free play-a zavrsio deadshoota- nisam imao taj bug. Jer da je greska u samoj igri tj. developerska to bi bio slucaj kod svakoga i uvek, sto naravno nije slucaj. Ja nisam iskusio nijedan jedini bug u igri niti mi se kreshovalai ni zablokirala niti izbacila na desktop.
Jos uvek imam prvu verziju bez leka koja je izasla pa kasnije dll lekic + pro daemon tools iso. A vidim svi jurcate dx11 i razne nove lekove + pecheve.
Kad mi nesto radi ja ne menjam nista...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Meni radi savršeno Fightclub verzija sa 1.01 patchom. DX11 i PhysX na high, leti igra :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
verziju od fightclub i 1.01 update i to sada radi sve ok, a ovo ne znam sta uradih pa se ubagovala misija :) i sad je tako nemoguce resiti je :) jbg, igracu ostale side questove :)
ne moze repack da bude kao FULL, ne zanosi se, imaces problem i pitaces se zbog cega
:: verziju od fightclub i 1.01 update i to sada radi sve ok, a ovo ne znam sta uradih pa se ubagovala misija :) i sad je tako nemoguce resiti je :) jbg, igracu ostale side questove : :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
Druga zrtva je na mostu , tj ako gledas celu mapu na sredini sa leve strane. Aktivira se kad skupis dovoljan broj trofeja i zagonetki , mozes da odes ranije tamo ali nema tela, nema ncega , dok se necuje pucanj i pojavi ti se na mapi , okvirno gde je...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Moze li neko da mi da torrent odakle mogu da skinem betmena arkham city i da to bude verzija koja radi? nadam se da nikome nije tesko jer ovo sto sam ja skinuo nije ni za go K....!
:: :: :: :: Moze li neko da mi da torrent odakle mogu da skinem betmena arkham city i da to bude verzija koja radi :: nadam se da nikome nije tesko jer ovo sto sam ja skinuo nije ni za go K....!
Upravo sam odradio sistem, instalirao sve potrebne drajvere, instalirao FIGHTCLUB verziju igre, update-ovao sa pachom 1.01 Fightclub, instalirao GFW Client ali opet nece da pokrene kreiranje Offline naloga... Ima li jos nesto sto nisam uradio...???
Kako te nije sramota da se tako ponasas? Covek ti je lepo odgovorio na pitanje, a ti ga isprozivas bez ikakve potrebe. Samo najgori sljam od coveka moze tako nesto da uradi!
``They call me... Prophet``
:: :: :: ne znam jesi li primetio koliki si ti RETARD???! retoricko pitanje mozes slobodno da iskuliras ::
Jok, msm da znas kako se skriptuje ove igre!? :) Primera radi, imas pribliznu lokaciu kao ovde gde se nalazi telo, ali se uvek spawnuje na istom mestu, tako je programirana igra, trazio sam na forumima, i uvek je na istom mestu, samo sto se ne pojavljuje jbg :(
Evo Dextere ti kazi, da li je bila 3 zrtva iza kola kod ograde i pored nje nekoliko bitangi koji su komentarisali ko ga je ubio ili nesto slicno!? .) :)
:: ako ne gresim, tebi Oracle ne daje tacnu, vec okvirnu lokaciju zrtve. upucani je tu negde, blizu . :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647638. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.