Pozz ljudi, probao sam cpy verziju Lare i radi ok, samo jedan problem postoji a to je sto nece da snimi poziciju ni rucno kad se ode na save pa tamo pise empty da se klikne, a ni igra sama automatski da snimi kad se dodje do chek tacke.Igrao sam oko 40min i sad opet ponovo moram.Da li postoji neko resenje oko ovog problema, da li fali neki folder ili nesto slicno pa zato ne radi snimanje? ako neko zna neka napise da resim to
Cesto je problem sto igra nije startovana kao admin pa joj sistem ne dozvoljava da pise po disku. Desni klik na ikonicu pa run as administrator svaki put, ili u propertisima otkaci da tako radi uvek, aj probaj pa javi.
evo sad cu probati pa da vidim da li ce uspeti a pazi u my doc imam folder od cpy i tamo vidim save game od lare ali kad god pokrenem igru imam samo opciju za newgame a nema continue, al sad cu da probam sa admin desni klik pa javim da ce da proradi save
Probao kao admin i opet isto da li treba da se napravi neki drugi folder za save game ili ovaj da se prebaci negde ili nesto trece, vec 5 puta sam na onoj ledenici i predjem je i kad ukljucim igru opet sam na pocetku
Setio sam se. DLC pack sam skinuo sa Skidrow sajta, medjutim sa krekom koji stize uz njega, meni nije htelo da radi, jer sam imao apdejtovanu najnoviju verziju igre. Sa krekom iz ove teme je radilo sve OK.
Dakle, kod Baba Yaga DLC, odigrajte u DX11 modu, da vam ne bi igra pukla posle poprilicno zahtevnog dela i ako vam ne stize ili ne postoji lift do pecine, skinite DLC sa Skidrow sajta a krek sa linka ponudjenog u ovoj temi. 2M4Y #613588
Uf, SKIDROW, koliko sam puta skinuo nesto od njih i morao da zongliram da bi igra radila u potpunosti. Ne gotivim ih od kada su zeznuli ljude za FM a uzeli kintu od izdavacke kuce da bi nam uvalio krekovani crap koji ne radi. :)
Sad cu ja lagano prelistati par strana teme, da vidim sta sve treba da poskidam pa cu lagano.
Obzirom da sam na WIN 7 u DX12 necu ni igrati, posto koliko znam, DX12 je rezervisan za WIN 10, tako da nece biti tih problema. Provericu svakako verziju igre koju skidam sa verzijom kreka, imao sam X puta takve slucajeve, da krek ni ne radi uopste zbog novije verzije update-a za igru koji je instaliran.
Hvala ti sto si se iscimao da mi pomognes i sto si digao ovu temu iz `mrtvih`, hvala za hint sa liftom isto. :)
Javljam utiske kada je skinem i odigram malo, odoh sad da prelistam malo ovu temu. :)
:: Setio sam se. DLC pack sam skinuo sa Skidrow sajta, medjutim sa krekom koji stize uz njega, meni nije htelo da radi, jer sam imao apdejtovanu najnoviju verziju igre. Sa krekom iz ove teme je radilo sve OK :: :: Dakle, kod Baba Yaga DLC, odigrajte u DX11 modu, da vam ne bi igra pukla posle poprilicno zahtevnog dela i ako vam ne stize ili ne postoji lift do pecine, skinite DLC sa Skidrow sajta a krek sa linka ponudjenog u ovoj temi :: 2M4Y #61358 :: :: macOS Sierr :: What can your Mac do now? Just ask :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647626. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.