ja kad god hocu da skinem nesto sa tog sajta.. igru ili neki HD rip nikad nije FreeLeech.. presao sam na FileList i dobar je ali ne znam zasto kad god skidam sa njega internet mi se zakoci kao nikad do sada, i stream mi secka, nikad mi se to nije desavalo, ni sa ipt
:: Sta je tu cudno? Nemam ni ja, pa ne patim zbog toga :: :: Sve sto mi treba se nalazi na Partis.si. I uglavnom ide u fullu brzina :: :: @mkukic :: :: Radi sve najnormalnije patch za ovom verzijom. Ne znam gde si nasao to, stavio sam 1.1v patch i sljaka sasvim normalno :: :: Igra jako lose radi kada se upali DX 11 i dalje, FPS ume da mi padne na 15. Mnogo je lose, izgleda da cu morati da cekam 11.12 drajvere, a do tada je prelazim u DX 9 :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: Nemas nalog na warezu? :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Philips 22 :: :: :: ::
Skini sa linka koji sam stavio u postu #382394. Radi provereno!
Pozz **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Kod mene i sa ovom verzijom igre i updateom ne radi igra, tj ne radi ni bez update xD : :: Ostaje da koristim onu prvu sa mountovanjem, dok poznate korporacije ne izbace svoju verziju :D :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
:: Offline su linkovi :) ma nema veze, vis da slogirale se sve verzije, osim one ruske koju imam, ona jedino radi :
e, koji si ti lik! pa, u postu broj 381591 sam napisao da je IPT grupa `napravila fino izdanje` niti je slogirano, niti treba mini iso install, aspirin, obrises ona dva fajla i to je to ja sam obrnuo tu verziju najnormalnije radi a mislim da je jos neko napisao da ima FIGHTCLUB `neslogirana` verzija
Ako si skinuo i FiGHTCLUB verziju i patch v1.1 odakle sam rekao i ne radi ti onda je problem do tvog sistema nesto ili nisi instalirao one silne dodatne programe (VC++ redist, PhysX, DX i sta sve jos treba). Scyter-u i meni radi odlicno ta verzija. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Offline su linkovi :) ma nema veze, vis da slogirale se sve verzije, osim one ruske koju imam, ona jedino radi : :: :: @mukukic, pa naravno da sam odatle i preuzeo, ali djavolci :) :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: Vidi mail :: :: :: :: :: ::
ma probao sam jos 2 verzije igre i iste errore prijavljuje, osim ove sto se mountuje, ona radi dobro, mnogo je to cimanja sad i tu verziju da skidam :) igracu ovu sto imam dok ne izadje od neke poznate grupe pa cemo opet probati :)
Nije do c++ DX ni physx, imam sve instalirano, preinstalirano, i sta ti ja znam sta sve, nesto drugo zajebava ali nzm sta, mozda je nesto prejebano po registriju, desava se da kad tamo nesto upisuju igre, posle ne radi dobro igra kad se preinstalira ://
:: :: Offline su linkovi :) ma nema veze, vis da slogirale se sve verzije, osim one ruske koju imam, ona jedino radi : :: :: e, koji si ti lik :: pa, u postu broj 381591 sam napisao da je IPT grupa `napravila fino izdanje :: niti je slogirano, niti treba mini is :: install, aspirin, obrises ona dva fajla i to je t :: ja sam obrnuo tu verzij :: najnormalnije rad :: a mislim da je jos neko napisao da ima FIGHTCLUB `neslogirana` verzij :: :: :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
Snimio sam i napravio klip sa frapsom, ali kad spojim ta tri klipa sa free video konverterom slika je ok ali zvuk kasni oko 2-3 sekunde sa cime i kako da sredim zvuk?
Chalenge mapa hard, gde trazi 60 000 za sve tri medalje
Sve cetiri runde na perfect, nijedan jedini udarac nisam dobio + sve cetiri runde od pocetka do kraja savrsen kombo.
Ta mi je jedina otlkucana od tih tezih , jbg nema ih dovoljno za kombo od 100 ali nije ni bitno to je ta strategija
Samo da podesim da jebeni zvuk ne kasni i mecem na youtube pa bacim link.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Nisam radio sa free video convertorom, ali u Sony Vegas Pro imas lepo kanal u kom ti je video (slika), drugi kanal u kom ti je zvuk itd... Lepo nastimujes sve i to je to. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Skinuo sam novi update,i posle njega nemam vise cutscene..samo neki load skrin sa jokerom(bez zvuka)..Probao sam da vratim na prvi update,ali isti je problem?!Ima li resenja,a da ne skidam onaj prvi crack,sto mora preko demona?
Nemam ni jedan jedini intro..npr:Kad se Joker puca iz puske na mene i catwomen(nema intro),sledeca misija(nema ni jedan intro-cutscene)?Umesto toga,meni ide neki load screen sa Jokerom,kako nesto prica(bez zvuka)??Nemam pojma sta je to..kao da je neko ubacio svoju zajebanciju u update?
eto ga i tebi NA Unfortunately, this video is not available in Germany because it may contain music for which GEMA has not granted the respective music rights.
:: Eve vam ga video, - -> http://goo.gl/WKnS :: :: Nije neki kvalitet ali je ok za Large player na tube-u :: ne full screen :: :: Zvuk nisam sredio videcu sutra kad budem imao vremena ako ga uklopim sa neci :: pa uploadujem opet i da povecam video kvalitet :: :: @Vlada :: Modifikovani prvi deo, nista sto valja nisu izbacili, :: samo dodate nove stvari , kako ti se bre ne svidja :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Ne znam zasto nece patch da mi se instalira idem na setup i onda izbac :: :: Failing to install update see log at C/Users/App Data/Local/GFW Live i tako dalje?? ::
Nije izašao, nego mi u iščekivanju smo napravili roleplay ovde kao da jeste i pravimo se da ima bugova u DX11 i da možeš savršene comboe da radiš. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647640. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.