Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
GARENA GG client za igranje u mrezi
STRANA 1 OD 1
Giski GARENA GG client za igranje u mrezi 21.05.2008. 20:29 T9955

status: user
broj poruka: 126

par puta sam odgovarao na ova pitanja ali nisam znao kako da okacim temu do sada .rec je o gareni ili ti GG-client za igranje u lanu .Verovali ili ne warcraft bolje radi preko garene nego preko Bneta ,CS i ostale nisam probao .Prednosti Garene su ogromni.1. cak i igraci koji imaju vei ping igraju bez porbelma i bez seckanja .2. nije potrebno imati original cd key da bi morao da igras bilo koju od navedenih igrara . 3. svaka dobijena partija ti donosi ex tako da ujedno i lvlujes svoj karakter tkao da ima mnogo manje livera jer ostaju zbog expa. 4. itd itd .probajte pa mi javite .ja sam iskreno prezadovljan jer napokon igram bez seckanja i cimanja a pouzdano ortak igra sa pingom nekada vecim od 300 i ne secka mu igra bez problema .unapred hvala javite kako vam se svidja i hvala limunce sto si objasnio noobu kako da kaci temu .poz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Giski izvinjavam se 21.05.2008. 20:38 #55337

zaboravio sam link strasno http://www.gg-game.com :))))))))

limunche Re: 21.05.2008. 20:38 #55338

broj poruka: 426
nema na cemu, tu smo da pomognemo jedni drugima.
Eto, i ja dajem jedan glas Gareni sto se tice igranja preko neta...jedino onaj ko ima Wireless (kao ja) ce verovatno imati problema sa Garenom a i ostalim klijentima za pravljenje LAN konekcije preko neta. Pretpostavljam da je to zbog toga sto nas mnogo (ako ne i preko stotinak) koristi jedan Public IP...ja mislim da je zato. Ali opet uspevam da igram na pojedinim serverima bez obzira na to tako da...svaka cast na preporuci Giski!

Kiseo sam pa sta...

Giski najbolje za najbolje 21.05.2008. 20:54 #55341

sa ortacima odavno igram dotu.ortak je doneo taj porgram i kao da probamo mada i dalje mi je bilo sumnjivo jer sam razmiljao kako moze biti bolje nego na B netu ali kao ajde .ortka koji ima porbelma sa kablovskim netom jer mu ocajno radi jerrekao da je progledao od kako koristi garenu pa kako i mi treba da probamo bez obzira sto imam adsl .iskreno nisam poveraovao dok nisma probao .jos kada sam video da 60 000 ljudi min online non stop nije mi bilo dobro .uzdravlje svi cekam pohvale i kritike

andrejnp Samo ima jedan problem!! 22.05.2008. 04:32 #55382

broj poruka: 486

Sve preko ukljucenih 2 GG kliena u igraonici nije izvodljivo. Jeste manj ping za jedan komp i to do10-15 ne bas toliko koliko ti kazes, nema livera, ali prvi put cujem da nekom seca u lanu!!!!!!!

Imam na svih 13 original Warcraft i Frozen Throne jos mi se ni jednom nije desilo da seca u lanu. Jedino moze akose neki stariji kompovi pa grafika nemoze da podnese.
Ima likova koji i kod mene igraju preko GG klenta ali ne dozvoaljam jer ako se ukljuce dva GG klienta znaci ode net ko se ulogovao na Wow, GW ili CS ulogvao se svaki sledeci nema sanse net jednostavno vise ne radi.Nemozes cak ni google da otvoris.
Pozdravljam za 1 kompa kod kuce ali za LAN nema sanse!!!!!!!!!
Giski hmm 22.05.2008. 08:58 #55386

dobro si mi rekao to nisam znao a taman sam se spremao da odnesem prjatelju sto drzi igraonicu da ubaci .probacu u svakom slucaju na par racunara .hvala

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs