Ljudi treba mi pomoc..! Ovo je da poludis. instalirao sam WarCraft tft i sad je, naravno, verzija 1.07. da bi igrao dotu treba mi 1.20 ili 1.21.. al kad ocu da ih instaliram on izbacuje neku glupost.. kada probam da kliknem na Bettle.net (da bi se automatski update-ovao) kaze da nemoze da prepozna verziju Warcrafta.. dali neko zna u cemu je problem?
Hvala brate.. Evo skida se, pa cemo da vidimo sta smo uradili... Nadam se da ce da radi.. ja sam skinuo neke al mi je to bilo sumnjivo posto su svi bili 500-600 kb. Javim jos sta sam uradio..
Brate, aj sad mi samo reci damoram da instaliram i 1.20a,b,c,d,e i 1.21a da bi mogao da instaliram 1.21b.... Ovo jako nervira!! Sad kada ocu da instaliram kaze da ne moze jel ne odgovara verzija igre... Jel zna neko o cemu se radi? Nemojte samo da mi kazete da kupim original.. :D
Reistal War3 Instal Reign of Chaos>>Frozen Throne Instal Patch 1.21b(skini sa rapidsharea il sacekaj da ti donesem u ponedeljak) Copy/Paste War3.exe Dobitjes EuroBaTTle Net na kome tjes motji da igras sa tvojim Warcraftom... Job Done =)
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber Nemo-Novi Sad
Brkane a sta ti mislis da sam uradio..? skinu sam patch, probao da ga instaliram i nece, reinstalirao igru probao o5 i o5 nece... pokrene patch i odma izbaci error, ne moze jer igra nije odgovarajuce verzije... itd..:/
Brko, pusti ga vidis da nema pojma...ja mu lepo kazem nije to za njega a one meni ne veruje....xD
:: Reistal War :: Instal Reign of Chaos>>Frozen Thron :: Instal Patch 1.21b(skini sa rapidsharea il sacekaj da ti donesem u ponedeljak :: Copy/Paste War3.exe :: Dobitjes EuroBaTTle Net na kome tjes motji da igras sa tvojim Warcraftom.. :: Job Done = :: :: :: :: :: Kad Inspiracija Cuti :: Razum Se Brzo Zamara... :: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe :: Nemo-Novi Sad :: ::
Jesam ti rekao da opet neces uspeti....:) hahaha, ostavi se toga i ovako taj war 3 stvara bolest zavisnosti...:)
:: Brkane a sta ti mislis da sam uradio..? skinu sam patch, probao da ga instaliram i nece, reinstalirao igru probao o5 i o5 nece... pokrene patch i odma izbaci error, ne moze jer igra nije odgovarajuce verzije... itd..: :: :: ::
Maatori nemoj da glupas luposti nego se raspituj ttamo pa javi.. Ocu da igram dotu.. vec 3 dana bez prestanka pokusavam da provalim u cemu je caka,al necemajku mu..:D IIIo taj link sto si mi dao, pa skinuo sam neki ruski i zbog toga mi je k***o tako da sad skidam eng verziju.. ako ni sa njom ne bude telo ne znam..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.