Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
jericho
STRANA 1 OD 1
pajsgudgud jericho 17.05.2008. 16:30 T9871

status: user
broj poruka: 3741
stigoh do firstborna(ono malo crno celjade), e sad kako da ga ubijem??? Roka me onim ljubicastim pratecim svetlima. Clive Barker-u svaka cast opet me je poprilicno uplasio. Seticu se Undyinga i scene kada se Aaron pracakne ko riba nakon sto je ubijen. Oladio me je tada.
a sta ti ja znam...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 17.05.2008. 16:40 #54719

broj poruka: 12057

Kad reče Undying, izgubio sam sa njim bar 5 godina života, oni hodnici sa zavesava, pa neke crkve, sotone iz patosa, pa ona kuća u kojoj te saleću neke leteće pirane....jao bože. On i Systme Shock, živ nisam.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

Neba Google 17.05.2008. 16:41 #54720

broj poruka: 1197
Traži Clive Barker`s Jericho (jel` te) walkthrough!
psyman undying 17.05.2008. 16:50 #54724

broj poruka: 1046
mi je cak i bolji i dan danas.presao sam ga jedno 3 puta.
pajsgudgud Re: Re: 17.05.2008. 16:50 #54725

Ma vrh igra ja sam se tresao i igrao sav napet. Jericho me je naterao da se iskrivim ko kad sam u krivini:P
@neba da da znam da ima neka rec al dok se setim ima i sajt al neznam koji bese. Hvala.
a sta ti ja znam...

::
:: Kad reče Undying, izgubio sam sa njim bar 5 godina života, oni hodnici sa zavesava, pa neke crkve, sotone iz patosa, pa ona kuća u kojoj te saleću neke leteće pirane....jao bože. On i Systme Shock, živ nisam
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
SkyFire Re: Re: Re: 17.05.2008. 17:09 #54731

broj poruka: 18472
Hoces da ti posaljem link ili da ti bacim hint?To ti je kraj i prelazi se za 1 Min i to je to...
Ides prvo napad sa onom ribom sto pomera stvari...zatim priest baci svoju magiju e a onda lik sa machinkom u ruci svoju i ubio si je...E stvarno sam zaboravio kako se likovi zovu a mrsko mi da googlam...
P.S.Igica je blesava skroz,luuuuuuudilo!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

http://www.sx-team.com/forum/

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: Ma vrh igra ja sam se tresao i igrao sav napet. Jericho me je naterao da se iskrivim ko kad sam u krivini:
:: @neba da da znam da ima neka rec al dok se setim ima i sajt al neznam koji bese. Hvala
:: a sta ti ja znam..
:: ::
:: :: Kad reče Undying, izgubio sam sa njim bar 5 godina života, oni hodnici sa zavesava, pa neke crkve, sotone iz patosa, pa ona kuća u kojoj te saleću neke leteće pirane....jao bože. On i Systme Shock, živ nisam
:: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ognjeni Re: jericho 17.05.2008. 17:33 #54740

broj poruka: 4518
sve sto treba da radis jeste da napadas sa onim likom cije moci firstborne trenutno koristi.....cim uradis sa prvim, on prestane i pocne sa drugom moci...i sve na kraju dok ne dodjes do zmaja,vatre

Ajd uzdravlje :)

:: stigoh do firstborna(ono malo crno celjade), e sad kako da ga ubijem??? Roka me onim ljubicastim pratecim svetlima. Clive Barker-u svaka cast opet me je poprilicno uplasio. Seticu se Undyinga i scene kada se Aaron pracakne ko riba nakon sto je ubijen. Oladio me je tada.
:: a sta ti ja znam...
SkyFire Re: Re: jericho 17.05.2008. 17:41 #54744

broj poruka: 18472
Pa zar nisam coveku uprostio?Ti ga brate zaguli do lakta...Treba da baca graske koje firstborne pa ako mu se potrefi...U ostalom ima na youtube uploadovano,i ja sam cini mi se postovao isto...Nego je li ti visoki momce?Sto mi se ne javi kad sam te zvao na mob????!!!!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

http://www.sx-team.com/forum/

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: sve sto treba da radis jeste da napadas sa onim likom cije moci firstborne trenutno koristi.....cim uradis sa prvim, on prestane i pocne sa drugom moci...i sve na kraju dok ne dodjes do zmaja,vatr
:: Ajd uzdravlje :)
:: :: stigoh do firstborna(ono malo crno celjade), e sad kako da ga ubijem??? Roka me onim ljubicastim pratecim svetlima. Clive Barker-u svaka cast opet me je poprilicno uplasio. Seticu se Undyinga i scene kada se Aaron pracakne ko riba nakon sto je ubijen. Oladio me je tada.
:: :: a sta ti ja znam...
Ognjeni Re: Re: Re: jericho 17.05.2008. 17:52 #54751

broj poruka: 4518
pa sto nisi nazvao opet? bio sam sa cicom tad a i bez kredita da te cimnem posle

Ajd uzdravlje :)

:: Pa zar nisam coveku uprostio?Ti ga brate zaguli do lakta...Treba da baca graske koje firstborne pa ako mu se potrefi...U ostalom ima na youtube uploadovano,i ja sam cini mi se postovao isto...Nego je li ti visoki momce?Sto mi se ne javi kad sam te zvao na mob????!!!
:: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: @PCBeast@
:: http://www.sx-team.com/forum/
:: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: sve sto treba da radis jeste da napadas sa onim likom cije moci firstborne trenutno koristi.....cim uradis sa prvim, on prestane i pocne sa drugom moci...i sve na kraju dok ne dodjes do zmaja,vatr
:: :: Ajd uzdravlje :)
:: :: :: stigoh do firstborna(ono malo crno celjade), e sad kako da ga ubijem??? Roka me onim ljubicastim pratecim svetlima. Clive Barker-u svaka cast opet me je poprilicno uplasio. Seticu se Undyinga i scene kada se Aaron pracakne ko riba nakon sto je ubijen. Oladio me je tada.
:: :: :: a sta ti ja znam...
krkub @ bax2003 17.05.2008. 17:57 #54752

broj poruka: 1018

ne pikam igrice od davnina, ali sistem šok...
andajing ga šnjufa mesto iza (ili ispred, nisam siguran?)

živeli piksel šejderi, koji ne postojaše onomad... jumping jack rules! :)

pajsgudgud hvala svima 17.05.2008. 19:09 #54768

Naspavao sam se i sad idem da mu rascopam glavy:P

edit: ubio sam Kristinu:P
a sta ti ja znam...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs