stigoh do firstborna(ono malo crno celjade), e sad kako da ga ubijem??? Roka me onim ljubicastim pratecim svetlima. Clive Barker-u svaka cast opet me je poprilicno uplasio. Seticu se Undyinga i scene kada se Aaron pracakne ko riba nakon sto je ubijen. Oladio me je tada. a sta ti ja znam...
Kad reče Undying, izgubio sam sa njim bar 5 godina života, oni hodnici sa zavesava, pa neke crkve, sotone iz patosa, pa ona kuća u kojoj te saleću neke leteće pirane....jao bože. On i Systme Shock, živ nisam. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ma vrh igra ja sam se tresao i igrao sav napet. Jericho me je naterao da se iskrivim ko kad sam u krivini:P @neba da da znam da ima neka rec al dok se setim ima i sajt al neznam koji bese. Hvala. a sta ti ja znam...
:: :: Kad reče Undying, izgubio sam sa njim bar 5 godina života, oni hodnici sa zavesava, pa neke crkve, sotone iz patosa, pa ona kuća u kojoj te saleću neke leteće pirane....jao bože. On i Systme Shock, živ nisam :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Hoces da ti posaljem link ili da ti bacim hint?To ti je kraj i prelazi se za 1 Min i to je to... Ides prvo napad sa onom ribom sto pomera stvari...zatim priest baci svoju magiju e a onda lik sa machinkom u ruci svoju i ubio si je...E stvarno sam zaboravio kako se likovi zovu a mrsko mi da googlam... P.S.Igica je blesava skroz,luuuuuuudilo!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Ma vrh igra ja sam se tresao i igrao sav napet. Jericho me je naterao da se iskrivim ko kad sam u krivini: :: @neba da da znam da ima neka rec al dok se setim ima i sajt al neznam koji bese. Hvala :: a sta ti ja znam.. :: :: :: :: :: Kad reče Undying, izgubio sam sa njim bar 5 godina života, oni hodnici sa zavesava, pa neke crkve, sotone iz patosa, pa ona kuća u kojoj te saleću neke leteće pirane....jao bože. On i Systme Shock, živ nisam :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: :: :: ::
sve sto treba da radis jeste da napadas sa onim likom cije moci firstborne trenutno koristi.....cim uradis sa prvim, on prestane i pocne sa drugom moci...i sve na kraju dok ne dodjes do zmaja,vatre
Ajd uzdravlje :)
:: stigoh do firstborna(ono malo crno celjade), e sad kako da ga ubijem??? Roka me onim ljubicastim pratecim svetlima. Clive Barker-u svaka cast opet me je poprilicno uplasio. Seticu se Undyinga i scene kada se Aaron pracakne ko riba nakon sto je ubijen. Oladio me je tada. :: a sta ti ja znam...
Pa zar nisam coveku uprostio?Ti ga brate zaguli do lakta...Treba da baca graske koje firstborne pa ako mu se potrefi...U ostalom ima na youtube uploadovano,i ja sam cini mi se postovao isto...Nego je li ti visoki momce?Sto mi se ne javi kad sam te zvao na mob????!!!!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: sve sto treba da radis jeste da napadas sa onim likom cije moci firstborne trenutno koristi.....cim uradis sa prvim, on prestane i pocne sa drugom moci...i sve na kraju dok ne dodjes do zmaja,vatr :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: stigoh do firstborna(ono malo crno celjade), e sad kako da ga ubijem??? Roka me onim ljubicastim pratecim svetlima. Clive Barker-u svaka cast opet me je poprilicno uplasio. Seticu se Undyinga i scene kada se Aaron pracakne ko riba nakon sto je ubijen. Oladio me je tada. :: :: a sta ti ja znam...
pa sto nisi nazvao opet? bio sam sa cicom tad a i bez kredita da te cimnem posle
Ajd uzdravlje :)
:: Pa zar nisam coveku uprostio?Ti ga brate zaguli do lakta...Treba da baca graske koje firstborne pa ako mu se potrefi...U ostalom ima na youtube uploadovano,i ja sam cini mi se postovao isto...Nego je li ti visoki momce?Sto mi se ne javi kad sam te zvao na mob????!!! :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://www.sx-team.com/forum/ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: sve sto treba da radis jeste da napadas sa onim likom cije moci firstborne trenutno koristi.....cim uradis sa prvim, on prestane i pocne sa drugom moci...i sve na kraju dok ne dodjes do zmaja,vatr :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: stigoh do firstborna(ono malo crno celjade), e sad kako da ga ubijem??? Roka me onim ljubicastim pratecim svetlima. Clive Barker-u svaka cast opet me je poprilicno uplasio. Seticu se Undyinga i scene kada se Aaron pracakne ko riba nakon sto je ubijen. Oladio me je tada. :: :: :: a sta ti ja znam...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.