Ocajna grafika, ocajni zvukovi, ocajna atmosfera, prica totalno upropascena (napravili mesavinu jurassic parka i nekog niskobudzetnog akciono-placenickog filma), nemam apsolutno nista sto bih naveo kao prednost, toliko sam cekao ovu igru a ono zivi ocaj + ima 12 gb za skidanje gra !!!! Ajd uzdravlje :)
:: Ajde neki konkretan razlog zasto je djubre...planiram da je skinem, pa me zanima da li da batalim to.. :: ::
Igra je očajan pokušaj da se na slavu legende maznu pare, i to je po ko zna koja igra po redu (Ko je rekao NFS ?!?). Igri sve fali, ali sve. Raspad od engine-a u šta spadaju raspalu zvukovi i texture pravljene u MS Paintu, i sve ostalo što je nabrojao Ognjeni. Zlo i naopako. Skini bolje Warblade i pikaj. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Tesko Njesra.Texture su ocajne ali ocajne,engine kao da je pre 5 godina pa i jace iz doba Medal Of Honor Allied Assault!16 GB Kad se instalira a totalni promasaj od grafike..Stoji da nije zahtevna FIX 60 FPS sve u Full-u ali brate ocajno izgleda...Ja sam mislio da ce bar biti malo ozbiljnije ipak je era kad je tehnologija uznapredovala i ne treba da se vracamo na staro!Meni se ne svidja,cak evo cisto poredjenja radi King Kong by Peter Jackson`s Official game of the movie je mnogo bolje uradjena a tematika je slicna a kad je igra izbacena,dobijala se uz 7900 GTX karte koliko se secam!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.