Aj ljudi i ako je ovo jedno sedma tema o ovoj igri morao sam da je napravim posto je to jedini nacin da neko odgovori.....
Znaci skinuo sam ponovo igru reloaded i sad mi trebaju save-ovi da ne bih igrao od pocetka...Pa ako neko ima nek mi pusti na PM. Treba mi save nakon ubistva onog kvazi lekara a naravno pre i jednog ulaska u jerusalim ( sto je dosta logicno zar ne ).... Ako nema toga moze bilo koji koji bi mi omogucio da nastavim igru a ne da je igram od pocetka..
:: Aj ljudi i ako je ovo jedno sedma tema o ovoj igri morao sam da je napravim posto je to jedini nacin da neko odgovori.... :: :: Znaci skinuo sam ponovo igru reloaded i sad mi trebaju save-ovi da ne bih igrao od pocetka...Pa ako neko ima nek mi pusti na PM. Treba mi save nakon ubistva onog kvazi lekara a naravno pre i jednog ulaska u jerusalim ( sto je dosta logicno zar ne ).... Ako nema toga moze bilo koji koji bi mi omogucio da nastavim igru a ne da je igram od pocetka. :: :: Hvala !!!
Upravo sam probao da pokrenem igru i stalno mi izbacuje da mi audio driver koristi druga aplikacija i da kao necu cuti zvuk i ne da mi da pokrenem igru ima retry ili cancel a na oba nece da radi...
Da li je jos neko imao ovaj problem i ako ga je resio kako ???
Poludecu ! Cetiri dana sam skidao igru i sad ne mogu da je igram
Control panel...Sounds and Audio Devices...Audio...Advanced...Performance...Hardware Acceleration stavis na Basic! To je resenje za nedostatak zvuka izmedju dijaloga likova u igri a to bi bio i tvoj problem jer je igra poslednje generacije tako da zvucna karta ne moze da razdeli 3d zvuk tj obrati i podeli na kanale kako treba...Neko nema sa tim problema a neko ima...Sve zavisi...
P.S.Jel imas Wide ili obican monitor?
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Upravo sam probao da pokrenem igru i stalno mi izbacuje da mi audio driver koristi druga aplikacija i da kao necu cuti zvuk i ne da mi da pokrenem igru ima retry ili cancel a na oba nece da radi.. :: :: Da li je jos neko imao ovaj problem i ako ga je resio kako ?? :: :: Poludecu ! Cetiri dana sam skidao igru i sad ne mogu da je igram
Inace ja pre nego sto sam poslao post u vezi sa zvukom pokusao to isto da nadjem i nisam uspeo ...Sad kad si mi ti rekao ja opet odem kad ono pise no sound card !?!!?
Restartovao sam racunar i sad radi ...I zvucna i igra... Ne znam sta je moglo da iskljuci zvucnu . Ili se samo komp istripovao ...
Postoji izlaz...Kad izadjes iz komore opet ESC i onda ti pokaze Quit game itd...Ja isto idem na ALT F4 da ne cekam jer mi je lakse....Pogledaj ovaj thread,pomocice ti da igras u full screen a ne u 16:9 formatu!Prati upustvo koje sam postavio!
:: Imam jos jedno pitanje vezano za ovu igru . Da li je moguce da ne postoji izlaz iz igre :: :: Najdalje mogu da izadjem u meni za izbor profila a odatle ne vidim da ima da se izadje u windows tako da ja izlazim sa alt f4 . :: :: p.s. meni ladno rade saveovi iz stare verzije igre :: A ovde na forumu procitah da ne rade sa novom verzijom igre ... :: ::
:: Imam jos jedno pitanje vezano za ovu igru . Da li je moguce da ne postoji izlaz iz igre :: :: Najdalje mogu da izadjem u meni za izbor profila a odatle ne vidim da ima da se izadje u windows tako da ja izlazim sa alt f4 . :: :: p.s. meni ladno rade saveovi iz stare verzije igre :: A ovde na forumu procitah da ne rade sa novom verzijom igre ... :: ::
Postoji izlaz iz igre i to na sledeci nacin... kad dodjes do kako ti kazes poslednjeg ekrana za izbor profila, selektuj neki profil i onda ces imati lepo EXIT dugme i normalno ces izaci iz igre, a ne na silu sa ALT+F4 :)
:: :: :: Imam jos jedno pitanje vezano za ovu igru . Da li je moguce da ne postoji izlaz iz igre :: :: :: :: Najdalje mogu da izadjem u meni za izbor profila a odatle ne vidim da ima da se izadje u windows tako da ja izlazim sa alt f4 . :: :: :: :: p.s. meni ladno rade saveovi iz stare verzije igre :: :: A ovde na forumu procitah da ne rade sa novom verzijom igre ... :: :: :: ::
Probao nema exit-a...... Ima samo brisanje i selektovanje profila ....
Ja nisam ni primetio da je igra u 16:9
Aj bas cu pogledati ovo sto si postovao !
Hvala svima !
P.S. Meni je ova igra stvarno dobra !!! Prevazisla je princa persije i to dosta ! Nadam se da ce biti nastavaka !
Pozz !!! :: :: Postoji izlaz iz igre i to na sledeci nacin... kad dodjes do kako ti kazes poslednjeg ekrana za izbor profila, selektuj neki profil i onda ces imati lepo EXIT dugme i normalno ces izaci iz igre, a ne na silu sa ALT+F4 :)
:: Mogu da ti bacim patch koji otvara sve nivoe...Igra je onda na 100 :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://www.sx-team.com/forum/ :: :: :: :: :: Aj ljudi i ako je ovo jedno sedma tema o ovoj igri morao sam da je napravim posto je to jedini nacin da neko odgovori.... :: :: :: :: Znaci skinuo sam ponovo igru reloaded i sad mi trebaju save-ovi da ne bih igrao od pocetka...Pa ako neko ima nek mi pusti na PM. Treba mi save nakon ubistva onog kvazi lekara a naravno pre i jednog ulaska u jerusalim ( sto je dosta logicno zar ne ).... Ako nema toga moze bilo koji koji bi mi omogucio da nastavim igru a ne da je igram od pocetka. :: :: :: :: Hvala !!!
:: Prijatelju, posalji meni, ne mogu da se smaram sa ovim jednim nivoom :: :: Mail je mjoksimovic@gmail.co :: :: :: :: :: :: Mogu da ti bacim patch koji otvara sve nivoe...Igra je onda na 100 :: :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://www.sx-team.com/forum/ :: :: :: :: :: :: :: :: :: Aj ljudi i ako je ovo jedno sedma tema o ovoj igri morao sam da je napravim posto je to jedini nacin da neko odgovori.... :: :: :: :: :: :: Znaci skinuo sam ponovo igru reloaded i sad mi trebaju save-ovi da ne bih igrao od pocetka...Pa ako neko ima nek mi pusti na PM. Treba mi save nakon ubistva onog kvazi lekara a naravno pre i jednog ulaska u jerusalim ( sto je dosta logicno zar ne ).... Ako nema toga moze bilo koji koji bi mi omogucio da nastavim igru a ne da je igram od pocetka. :: :: :: :: :: :: Hvala !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.