Gde se nalazi Save Game u Igri Assassins`s Creed???Ubih se trazeci ali nigde to ne vidim...Nema ni u My Documents a ni u samoj igri...Hocu da oborim sistem a ne igra mi se ponovo jer sam skoro dosao pred kraj...Postoji li neki patch da aktiviram taj save tj da napravim folder posto vidim da na netu imaju da se skinu save game ali mi nije jasno gde to da ubacim i kad bih hteo kad nema nista slicno u instalaciji??!!!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Da, stavi da ti win pokazuje hidden fajlove, imas na bencu u AC temi to pitanje, tamo sam i ja napisao tacno gde se nalazi ( kod Viste..) a ima i na XP-u. Vidi 10-tak strana u nazad..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.