Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Potrebana pomoc!!! CS 1.6 KGB server 5kB upload>>>
STRANA 1 OD 1
andrejnp Potrebana pomoc!!! CS 1.6 KGB server 5kB upload>>> 02.05.2008. 19:52 T9601

status: user
broj poruka: 486
U zadnjih mesec dana mi se desava u igraonici da sa KGB server ide uploda 5kb ako se nekim slucajem 3 covek zakace nemoze niko vise nista da igra! A preko stema ne ide vise od 1-1.5KB po kompu!
Zna li neko kako da sredim ping da bi vise ljudi igralo CS preko neta!!!

Inace koristim ADSL Telkom 1536/192..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Valheru 02.05.2008. 23:38 #53158

broj poruka: 750
Za svaki komp po jedan link od 1536/192 ili?
U svakom slucaju moras proporcijonalno sa brojem kompova i linkova da podesis rateove za net u CS

Napisi lepo koliko linkova na koliko masina ide i protok svakog linka pa da odradimo lepo CS

Kad Inspiracija Cuti,
Razum Se Brzo Zamara...

Roger Zelazny - Cronicles Of Amber
Nemo-Novi Sad

andrejnp Na 13 kompova!!! 03.05.2008. 05:22 #53186

Koristim Antamediu Bandwidth Manager za ogranicavanje protoka. Mislio sam da ubacim jos jedan ADSL 1536/192 ali neznam dal je moguce sve to napraviti da radi kako treba(postavlajo sam vec ovo pitanje na forumu i niko nije dao neki odgovor)!!!!! Bitno mi je da im podleim protok da nebi jedan kuako meni laguje ping 10000 a onaj drugi mu se ceri u oci i downloaduje. Imam isti problem i sa Warcraftom i FrozeTrhone nemogu da napravim da kreiraju ako ima net ide preko servera.
Ako bi znao ovo za CS bio bi ti vemo zahvalan! Lik ovde ima neku malu igraonicu od 5 kompova i kod njega sve radi ok ali nece da kaze kako je napravio a koristi isti ADSl kao i ja. Preko Stema moze svih 13 da igra bez problema jer je max upload 09-1.2kb po kompu...World of Warcraft,GuildWars i Frozen rade savrseno moze da igra svih 13 racuanra bez problema..
Valheru 03.05.2008. 16:01 #53211

broj poruka: 750
Realno imas jako mal Upload za 13 kompjutera za NON STEAM CS,pozeljno bi bilo ako za svaki
PC da imas najmanje 64kb kad se svi koriste,al sad sta je tu je...

Nisam upoznat sa doticnim Bandwidth Managerom tako da te nemogu posavetovati kako da podesis parametre,al ako postoji mogutjonst ogranici da za svaki komp postoji jedan const link u slucaju ako su drugi zauzeti tj ako neko DL nesto na drugom kompu il buferuje neki live feed sadrzaj sa neta...

U svakom sliucaju pozeljno je da uzmes jos jedan dodatni link sa istim il cak manjim DL al sa vetjim UL i vidi da je agregacija stalno il makar 90% 1:1 tj uzmi neki Pro paket

Za sada ovako namesti rateove:

cl_cmdrate 30
cl_updaterate 50
rate 10 000
cl_rate 3000

ako nebude odg onda ove:

cl_cmdrate 60
cl_updaterate 60
rate 5000(10 0000)
cl_rate Default

Rateove ukucavas u konzoli...
Skini i Modem Booster 5.0 malo da ti sredi konekciju,eo link:

http://rapidshare.com/files/46182795/Modem_Booster_5.0.rar

Kad Inspiracija Cuti,
Razum Se Brzo Zamara...

Roger Zelazny - Cronicles Of Amber
Nemo-Novi Sad

andrejnp Ma bi ja da ima!! 03.05.2008. 19:08 #53215

Kod nas ima samo ADSL i to koe je ugrabio ugrabio je vec 6 meseci nema niti niko moze da uzme i ima SBB 1024/512 ali cena mu je za BG 4450 za kucne za poslovne korisnike 6050 din a za Novi Pazar je 9650 din u bilo kom slucaju sve je isto kao za kucen tako i za poslovne korisnike i ne radi opcija lokal!!!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs