grafika xfx8500gt 512mb ddr2 biostar nf 520a 2gb transcend 800mhz amd 64 athlon x2 4000+,ja mislim da bi je mogao igrati korektno,medieval 2 gura na high detalje
Zamolio bih te, a i ostale članove, da ubuduće temama dajete smislene naslove. Npr. ako želiš da postaviš pitanje u vezi igre `Empire Total War`, onda nazovi temu - Empire Total War, na taj način će tema imati mnogo više veze s mozgom nego da joj u naslovu stoji smajli. Takođe, postavljanje pravih reči u naslov teme dodatno olakšava pretragu.
Pa ako tebe mrzi da pises pomisli samo koliko ima ljudi koje ce mrzeti da citaju, ja teme recimo biram po naslovu tako da sve receno ima smisla, nema ljutis al napravi mali napor sledeci put.
podrzavam ovo za pravilno nazivanje tema. Nema nista gore nego kada neko postavi SMAJLI. Nije to gramaticka greska, vec ovaj forum treba i ostalim ljudima da pomogne, koji na ovu temu budu naleteli kada je izbace sa top10 liste, zar ne? Npr, ulogujes se za 3dana, zanima te ova igra, i utisci. Kako ti mozes da pronadjes ovu temu ako je SMAJLOVANA? Ne mislim nista lose niti licno, ali ipak mislim da je ovaj forum jedan od ozbiljnijih i strucnijih, pa se tako i treba ophoditi prema njemu, zar ne?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.