Kakvi su vam utisci o ovoj igri ? Ja shvatam igrajuci je da je podosta monotona, da se radi stalno jedno isto,ali me drzi i pored toga uz kompa. Samo da nije toliko jednolicna bila bi genijalna igra. Taj Ubisoft nikad ne zna da do kraja izvede ideju u delo. Ocigledno da ima treba nekih kreativnijih programera i producenata, daj da se nudimo za rad, nek nam daju 5000 $ mesecno i selimo se u SAD. Kolika su primanja preko u industriji igara ?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Meni je extra igra...brutalna grafika, dobro optimizovana, odlicna muzika, jos bolja prica.....jedino je to mana , ta donekle jednolicnost( u konolnoj varijanti je jos gore sa jos manje sporednih zadataka tako da ako je tamo extra prosla ne vidim razlog da to ne bude i na pc).......
p.s. mali spoiler...na kraju igre se vidi da ce biti nastavak.....zeljno iscekujem :)
Ja je upravo igram...Utisak je fenomenalan,znaci grafika je bolesno perverzna,gamaplay nije los samo je malo igra razvucena i po malo dosadna ili ja nisam navikao na ovaj zanr...Zivopisnost boja i predela je fantasticna,jos mi je igra preko celog ekrana i daje jos bolji utisak i osecaj...Ja sam generalno zadovoljan...Idem dalje da gaming-ujem!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Igra je stvarno odlicna, takodje se slazem da je grafika boli glava. Gameplay je odlicno odradjen, ali je stvarno cinjenica da je malo monotona posle nekog vremena. Samo me je kraj dotukao i ubio u pojam. Ali nastavak ce se sa nervozom iscekivati.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.