Assassin`s Creed Full Screen 16:9 AND 5:4 Support!
STRANA 1 OD 1
SkyFire
Assassin`s Creed Full Screen 16:9 AND 5:4 Support!
24.04.2008. 16:19
T9469
status: user broj poruka: 18472
Konacno sam resio problem kako da igram ovu igru u full rezoluciji bez crnih delova iznad i ispod za monitor u 1280x1024...Program moze da koriguje i wide rezoluciju za podrsku preko celog ekrana!
Pa cekao sam da se neko javi i zatrazi...E a program sam nasao posle 10 min googlanja i resio patnju!Sta ti je engleski jezik..Hheheheh!Evo upload-ovao sam ga na rapid...
A siguran sam da mnogi od vas to vec koriste samo sto cute i niko nece da pomogne...Zasto svako nebi imao priliku da igra u uzivanju i punom zadovoljstvu!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Kliknete na programcic,on se otvori...Upisete zeljenu rezoluciju tj. rezoluciju svog monitora...Program spustite u task bar,znaci ne iskljucuje se..
Pokrenete igru,program se aktivira pritiskom zvezidice * sa desne strane tastature a iskljucuje / takodje sa desne strane tastature...Kad se slika iskoriguje bice malo razvucena ako je upitanju recimo 1280x1024 rezolucija kao kod mene onda ici na corect ratio tj. plus i minus tastere takodje sa desne strane tastature...Lepo sve na oko podesis i igras kao covek..Prosto kao pasulj!
P.S.Program drzati na desktopu-u!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.