Kako da podesim CS da bih mogao da se igram online? Pokusam da se logujem na Valve, ali mi izbaci da mi treba update HLa. Ja kliknem ok, on trazi, pa izbaci da updatea nema. Verzija je klasicna, 1.0. Sta da radim?
batali to :) imas na serbian gamers forumu sve da skines sto ti je potrebno za 1.6.....a mislim da imas i mnogo vise servera za 1.6 nego 1.5...aj pa dodji na sbb da ti dam jedan head :PPP......pozz
skini cs 1.6 i sve ostalo ce biti pesma a osim toga instaliraj i cheating death jer te u protivnom 90% ervera nece pustiti da igras..Sa 1.5 sam i ja imao problema ali...eto
Ma taj cheating death ne valja ni za sta,to se hakuje samo tako a i na malo servera ima ta zastita,99% servera ima sXe zastitu tako da neka skine sXe injected...
Ne mozes da se konektujes vjerovatno zato sto su oba Beotel servera van funkcije (desava se povremeno).Probaj neki drugi server,npr. Murka - otvori konzolu i kucaj: connect 217.172.182.214,pa Enter,sigurno ce raditi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.