Evo prvih screenshoots-a o nadolazecoj vec pripremljenoj igri...Sad nisam bas siguran da li je to nastavak ili ekspanzija ali sudeci po slikama rekao bih da je drugi deo tj nastavak...Mozete videti dosta ispeglaniju grafiku i jos jedan dodat novi lik koji moze da se izabere u opciji igre..Znaci sada mozete da budete odmah demon ili `normalan lik`..Ostalo prosudite sami...Ja jedva cekam da dodje i za pc platformu jer sad trenutno samo za XBOX!
New Dark Messiah of Might and Magic: Elements content is now available on the Xbox Live Marketplace, offering new weapons, maps and two singleplayer classes: Paladin and Warlock.
a reci mi posto nisam igrao 1. deo, jel to neki fazon kao oblivion? Oblivion je dobra igra... mora da je obrnem opet kad nabavim neku `grafulju` Pozz ___________________________________
Igra je daleko bolja od Obliviona...Lepsa grafika,zanimljivije misije..Jednostavno adrenalin radi...Igra koja mi se usadila u dusu i koju necu nikad zaboraviti!Steta je ako je ne odigras...Taman kad zavrsis prvi deo izacice drugi i super!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Serbian Xtreme Team (www.sx-team.com)
:: a reci mi posto nisam igrao 1. deo, jel to neki fazon kao oblivion :: Oblivion je dobra igra... mora da je obrnem opet kad nabavim neku `grafulju :: Poz :: __________________________________ :: :: Eagle 8500GT = zlo :: :: ::
Igra jeste super i jedva cekam da izadje 2-gi deo ali po meni ne moze ni da se poredi sa Oblivion-om....Oblivion je majka tog zanra,u kojem si u ogromnom svetu sa skoro neogranicenim mogucnostima u kojem mozes na bilo koji nacin uraditi quest ili skoro bilo kojim redom....ovde u Messiah si strogo ogranicen , stroga linearna putanja..... Ajd uzdravlje :)
To stoji ali se zato meni i svidja igra mada i nije bas tako ogranicena.Oblivion mi se zato i ne svidja jer su mape ogromne i postaje jako zamorno i dosadno!Inace grafika Obliviona i Dark Messiah je neuporedivo bolja kod Dark Messiah.Likovi,nacin igranja,mogucnosti su mi daleko bolje od Obliviona...Igre su slicne ali nisu ni blizu iste..Sve je stvar impresije i ukusa...Dark Messiah je dobila vece ocene od Oblivion-a a i igra je sama po sebi dosta zahtevnija hardware-ski sto govori da je i sam engine mnogo bolji i kvalitetniji!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Igra jeste super i jedva cekam da izadje 2-gi deo ali po meni ne moze ni da se poredi sa Oblivion-om....Oblivion je majka tog zanra,u kojem si u ogromnom svetu sa skoro neogranicenim mogucnostima u kojem mozes na bilo koji nacin uraditi quest ili skoro bilo kojim redom....ovde u Messiah si strogo ogranicen , stroga linearna putanja.... :: Ajd uzdravlje :) :: ::
Nazalost SkyFire moratju da te razocaram,to je obicna verzija sa PC portovana na XBox samo sa ispeglanijim enginom i grafikom,par novih opcija,jednom novom misja koja se nalazi imedju zadnje i predzadnje,tj tamo kad oslobadas onog lika zakovanog sa onim klinovima,kao malo da je jasnija prica,par novih itema,jedan novi lik itd...
Mada jako bih voleo da izadje nastavak Dark Messiah
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber Nemo-Novi Sad
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.