Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Moto GP2
STRANA 1 OD 1
doca80 Moto GP2 17.04.2008. 14:03 T9329

status: user
broj poruka: 3053
Dobio sam nedavno ovu igru od drugara,instalirao je i totalno se zaludeo motorima. Uskoro cu je preci pa bih hteo da igram neku noviju moto igricu(ova je stara k`o biblija i grafika je ocajna),ali ne znam ni jednu drugu moto igru.Da li neko moze da mi preporuci neku noviju igru,pa cu je ja skinuti sa neta?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Neba WWW 17.04.2008. 14:11 #51265

broj poruka: 1197
https://www.gamespot.com , pa traži...
doca80 Ok 17.04.2008. 14:22 #51268

mogu i to da uradim,ali tako cu opet nasumicno skinuti neku igru po kriterijumu koji naslov mi se svidi to cu skinuti. Ja sam hteo preporuku za neku igricu koju je neko vec igrao i bio zadovoljan grafikom i svim ostalim stvarima.

io62s .... 17.04.2008. 14:54 #51270

broj poruka: 371
Ima moto gp 2007...

skar preporuka 17.04.2008. 14:58 #51271

broj poruka: 3992
moto gp 07,extra grafika,ali malo je potrebno vremena da se ustosis,jer su komande malo osetljivije

doca80 Hvala 17.04.2008. 16:21 #51291

nisam znao da ima MotoGP 07. skinucu je pa voznja moze da pocne.

MaliAbner Re: Moto GP2 18.04.2008. 10:05 #51393

broj poruka: 7769
TrackMania United, probaj to besplatna je skida se sa zvanicnog sajta i mirrora nisam verovao ali kad sam je probao otkacio sam u ovim poznim godinama.
Trke kratke i moras da postanes veliki majstor tj moras da ih odvozas bez ijedne greske da bi isao dalje.

Znaci do kesice za testise i dublje...

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: Dobio sam nedavno ovu igru od drugara,instalirao je i totalno se zaludeo motorima. Uskoro cu je preci pa bih hteo da igram neku noviju moto igricu(ova je stara k`o biblija i grafika je ocajna),ali ne znam ni jednu drugu moto igru.Da li neko moze da mi preporuci neku noviju igru,pa cu je ja skinuti sa neta?
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs