Sta je vama i sa ovom bre igrom ?? Ovo je bre obicna pucacina ides napred i kraj, sta svaki dan neko nesto pita kako da se predje ovo ili ono ..sta bi tek radili da ste ikad igrali Myst a da ne govorim da je predjete ??
Izgleda da ces ovde tesko dobiti neki koristan odgovor...ja licno nisam igrao to sr@%#, tako da ti ne mogu pomoci... Probas malo tamo, malo ovamo, vozis se pa ces preci! :) ...imaj malo vere! :)
Toliko se pricalo o toj igri, da me je cak i zainteresovala (iako ne volim taj zanr). Ali kada sam u vise casopisa video reklamu sa recenicom `Pomolimo se, Crysis je stigao`... WTF?! @#$%*&$@! rekoh sebi neces ga majci pa da si jos toliki.
hehehe znaci nisam ni ja mogao da verujem, to su ovi nasi sabani smislili slogan garantujem....sva sreca pa sam to video tek posle `obrnute ` igre .)
Ajd uzdravlje :)
:: Toliko se pricalo o toj igri, da me je cak i zainteresovala (iako ne volim taj zanr). Ali kada sam u vise casopisa video reklamu sa recenicom `Pomolimo se, Crysis je stigao`... :: WTF?! @#$%*&$@! rekoh sebi neces ga majci pa da si jos toliki :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Glupost Je Neunistiva! :: ::
:: hehehe znaci nisam ni ja mogao da verujem, to su ovi nasi sabani smislili slogan garantujem....sva sreca pa sam to video tek posle `obrnute ` igre . :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: Toliko se pricalo o toj igri, da me je cak i zainteresovala (iako ne volim taj zanr). Ali kada sam u vise casopisa video reklamu sa recenicom `Pomolimo se, Crysis je stigao`... :: :: WTF?! @#$%*&$@! rekoh sebi neces ga majci pa da si jos toliki :: :: :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: Glupost Je Neunistiva! :: :: :: ::
Ma ja to skinem sa neta i obrnem pre nego sto u kompaniji i odluce za zvanican datum izlaska :)
Ajd uzdravlje :)
:: Hehehe, stvarno sreca pa si na vreme snimio slogan. :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Glupost Je Neunistiva! :: :: :: hehehe znaci nisam ni ja mogao da verujem, to su ovi nasi sabani smislili slogan garantujem....sva sreca pa sam to video tek posle `obrnute ` igre . :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: Toliko se pricalo o toj igri, da me je cak i zainteresovala (iako ne volim taj zanr). Ali kada sam u vise casopisa video reklamu sa recenicom `Pomolimo se, Crysis je stigao`... :: :: :: WTF?! @#$%*&$@! rekoh sebi neces ga majci pa da si jos toliki :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: :: Glupost Je Neunistiva! :: :: :: :: :: ::
Ne znam konkretno kakva je prica, ali verovacu ti na rec, s moje strane ja nikad nisam voleo tu futuristiku i te space igrice, pa bih i sam verovatno rekao da je debilna.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.