posto mi save game iz krs jerusalim not fixed verzije ne radi u novoj repack-reloaded verziji,zamolio bih nekoga da mi baci mail na psymanmaster@hotmail.com sa sadrzinom save failova iz ove nove igrive verzije.hvala unapred.poz
edit-ako je moguce od 5 blokade memorije u glavi pa nagore.
C:Documents and Settings/PsyMan/Application Data/UbisoftAssassin`s Creed/Saved Games
ovde druze,baci mi ih da ne poludim.nema ih nigde na netu.poz i hvala.
:: A gde stoje save fajlovi? Ja moje ne mogu ni da nadjem :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Glory, Glory, Man United, As The Reds Go Marching On... :: ::
Hej ! Pa sta sad znaci moram novu verziju da skidam???? Koje smaranje!!! Ajde ako neko moze nek mi posalje rapidshare link sa novom verzijom ili nek mi bar kaze kako da prepoznam novu verziju ( ne bih bas skidao celu igru da na kraju saznam da je ista verzija koju imam )
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.