Ajde nek mi neko objasni kako se igrica igra i koji je cilj tj. poenta igre???Ja sam zapoceo ali ne vidim razlog zasto bih je nastavio jer mi je jako dosadna i sve se vrti u krug!Mozda igru nisam skapirao kako treba pa zato molim da mi to neko detaljnije objasni!
Pitanje za milion dolara?
Postoji li igra bar nalik Dark Messiah?Ova igra je za mene neprevazidjena po svim osnovama!Kad bih nasao nesto slicno bio bih zaista happy!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Dark Messiah jedna od najboljih igrica ikad po meni,malo bagova i prica je mogla biti bolja... Al sve u svemu extra igrica,a HL mi je dosadio posle 3 sata,nema nista po cemu bi se razlikovala od ostalih Hack n Slash/RPG igrica...
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber Nemo-Novi Sad
Evo sad sam poceo malo Witcher...Pocetak jako dosadan ali razvoj dogadjaja kasnije nije los...Grafika je dobra samo me malo nervira sto bas ceo game play nije First Person Shooter ili bar iz treceg lica kako jeste ali da mogu da se mlavim sa njima manuelno a ne da navodim kursor.Ovo je jedina igra do sad koja iole malo moze da podseti na Dark Messiah i jedini razlog da nastavim da igram!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Dark Messiah jedna od najboljih igrica ikad po meni,malo bagova i prica je mogla biti bolja.. :: Al sve u svemu extra igrica,a HL mi je dosadio posle 3 sata,nema nista po cemu bi se razlikovala od ostalih Hack n Slash/RPG igrica.. :: :: :: Kad Inspiracija Cuti :: Razum Se Brzo Zamara... :: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe :: Nemo-Novi Sad :: ::
Koji si ti car! Witcher moze da se igra iz treceg lica! :D Samo selektuj u opcijama kameru OTS (Over The Shoulder) A inace, Dark Messiah je cista kopija Hexena, Witchblade-a i Heretica... Ako je neko igrao prethodne 3 igre videce slicnosti... Cak i previse... Igraj Witchera, sto ga vise igras to je bolji, samo je prica dosadna malo na pocetku...
:: Evo sad sam poceo malo Witcher...Pocetak jako dosadan ali razvoj dogadjaja kasnije nije los...Grafika je dobra samo me malo nervira sto bas ceo game play nije First Person Shooter ili bar iz treceg lica kako jeste ali da mogu da se mlavim sa njima manuelno a ne da navodim kursor.Ovo je jedina igra do sad koja iole malo moze da podseti na Dark Messiah i jedini razlog da nastavim da igram :: :
Znam da moze da se igra,nisi me dobro razumeo tj. nisi sve pazljivo procitao!Mene interesuje kako ja mogu macem da upravljam sa misem direktno kao u shooter-u?Znaci da ne navodim da se bori nego da ja koristim manuelno sam...
:: Koji si ti car! Witcher moze da se igra iz treceg lica! :D :: Samo selektuj u opcijama kameru OTS (Over The Shoulder :: A inace, Dark Messiah je cista kopija Hexena, Witchblade-a i Heretica.. :: Ako je neko igrao prethodne 3 igre videce slicnosti... Cak i previse.. :: Igraj Witchera, sto ga vise igras to je bolji, samo je prica dosadna malo na pocetku.. :: :: :: :: Evo sad sam poceo malo Witcher...Pocetak jako dosadan ali razvoj dogadjaja kasnije nije los...Grafika je dobra samo me malo nervira sto bas ceo game play nije First Person Shooter ili bar iz treceg lica kako jeste ali da mogu da se mlavim sa njima manuelno a ne da navodim kursor.Ovo je jedina igra do sad koja iole malo moze da podseti na Dark Messiah i jedini razlog da nastavim da igram :: :: :: :
mislim da je kod mene bila instalirana cirka 6 minuta i po tome je jedino broj 1,posle deinstalacije odigrao odmah warblade po hiljaditi put da se vratim u normalu dok ne stigne nesto pravo,pozdrav.
Jako dobro igrica,sad sam dobio ovaj gold edition ili kako se zove,malo je ispeglanija grafika i manje je bagovita igra itd,uglavnom manje cenzure i par dodataka...
btw Posto sam nekako izgrbavio za oridzidzi Dark Messiah odlucio sam da pikam malo turnir na netu,ljudi samo da vam kazem da je to zlo sta klinci od 9-14 god rade...
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber Nemo-Novi Sad
:: Jako dobro igrica,sad sam dobio ovaj gold edition ili kako se zove,malo je ispeglanija grafika i manje je bagovita igra itd,uglavnom manje cenzure i par dodataka.. :: :: btw Posto sam nekako izgrbavio za oridzidzi Dark Messiah odlucio sam da pikam malo turnir na netu,ljudi samo da vam kazem da je to zlo sta klinci od 9-14 god rade.. :: :: :: Kad Inspiracija Cuti :: Razum Se Brzo Zamara... :: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe :: Nemo-Novi Sad :: ::
Pa jebiga, to je isti princip iz Star Wars KOTOR, tako da nisu smisljali nista novo...
:: Znam da moze da se igra,nisi me dobro razumeo tj. nisi sve pazljivo procitao!Mene interesuje kako ja mogu macem da upravljam sa misem direktno kao u shooter-u?Znaci da ne navodim da se bori nego da ja koristim manuelno sam.. :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: Koji si ti car! Witcher moze da se igra iz treceg lica! :D :: :: Samo selektuj u opcijama kameru OTS (Over The Shoulder :: :: A inace, Dark Messiah je cista kopija Hexena, Witchblade-a i Heretica.. :: :: Ako je neko igrao prethodne 3 igre videce slicnosti... Cak i previse.. :: :: Igraj Witchera, sto ga vise igras to je bolji, samo je prica dosadna malo na pocetku.. :: :: :: :: :: :: :: Evo sad sam poceo malo Witcher...Pocetak jako dosadan ali razvoj dogadjaja kasnije nije los...Grafika je dobra samo me malo nervira sto bas ceo game play nije First Person Shooter ili bar iz treceg lica kako jeste ali da mogu da se mlavim sa njima manuelno a ne da navodim kursor.Ovo je jedina igra do sad koja iole malo moze da podseti na Dark Messiah i jedini razlog da nastavim da igram :: :: :: :: :: :
Oblivion sam probao u isto vreme kad i Dark Messiah ali mi se nije svidela jer su mape ogromne i nisam se bas snasao najbolje u toj igri...Previse mi je dosadna!
:: sto ne probas prvo Oblivion, pa predji na Hellgate...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.