Uveče posle 23h se jako teško mogu logovati na bilo koji server za online multiplayer, tako reći nikako, to je slučaj i sa nekim mojim poznanicima koji takođe koriste adsl (ne znam da li to ima veze). Ja sam kod Eunet-a, ali se ne mogu konektovati ni na njihova 2 servera, beskonačno vrti sekunde `waiting for connection`... Verzija igre je 1.0, koristim mp server patch (zbog čekiranja key-a), da li je problem kod mene ili kod provajdera, vidim da moja ekipa iz celog sveta (od Francuske do Kanade) nema nikakav problem, logg in i za 5 sec su online, a meni vrti kao besno !!! Napominjem da u toku dana sve radi ok, uveče takođe, ali ako hoćeš da se uloguješ posle 23h na bilo koji server, ili da promeniš server, nema šanse, bio on prazan ili pun.
čak su rasterećeni, obično je gužva od 20h-23h, nakon toga ima ljudi ali manje na serverima, zato sam napisao da nema veze da li je pun server ili prazan.
Mogao sam da udjem samo na Cracked servere !!! MISTERIJA Probaj da zamenis cd-key! Konektuj se bez NAT-A! ( username/ip@eunet) ___________________________________
Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja
Vjerovatno je problem u samoj igri.Prilikom konekcije klijenta (tvoj PC),server trazi autentifikaciju,ti si prinudjen da cekas,a timeout je limitiran na odredjen broj sekundi.Nakon prekoracenja limita,ti i dalje dobijas obavjestenje `waiting...`,iako je konekcija prekinuta,sto znaci da uzalud cekas.Pokusaj sa promjenom cd-key,kao sto je Marko rekao,nekim drugim patchom ili,mozda,podesavanjem timeout perioda u config fajlu,mada sumnjam da ce ti to pomoci.
Ubih se tražeći da kupim na netu cod2 ali nigde ga nema, da neko ne zna gde može da se nađe, bilo bi idealno kada bi mogao pouzećem da ga dobijem, overom, citijem ili post expressom.
To sto ne mozes da se ulogujes na server ti je verovatno zato sto si citer najgrdji :) Nisam odavno igrao cod al sam cuo da si stalno prvi i da ne promasujes glave, pogotovo ako pucas kroz zidove :) ccc i jos se pitas sto ne mozes da udjes na neki server... pa ni ja te ne bi pustio :) UVece su na serverima uglavnom admini a u toku dana ih nema - eto zasto samo uvece ne mozes da igras :) BTW, ima da se kupi COD2 original i u Metro-u, a ima i kod Konstantina na poslu.Aj sad ozbiljno, sto se tice Key coda, imas na netu Key generator, skini pa generisi neki novi broj i sa njime probaj, trebalo bi da proradi (bar meni jeste).
Raco, molim te baci mi tel od Konstantina, ili bar od firme, jer ne znam gde radi... Nečoveku jedan, upropasti me, pa šta će ljudi da pomisle... Hahahaha.
Thx na odgovoru.
:: To sto ne mozes da se ulogujes na server ti je verovatno zato sto si citer najgrdji :) Nisam odavno igrao cod al sam cuo da si stalno prvi i da ne promasujes glave, pogotovo ako pucas kroz zidove :) ccc i jos se pitas sto ne mozes da udjes na neki server... pa ni ja te ne bi pustio :) UVece su na serverima uglavnom admini a u toku dana ih nema - eto zasto samo uvece ne mozes da igras :) BTW, ima da se kupi COD2 original i u Metro-u, a ima i kod Konstantina na poslu.Aj sad ozbiljno, sto se tice Key coda, imas na netu Key generator, skini pa generisi neki novi broj i sa njime probaj, trebalo bi da proradi (bar meni jeste). :: :: Pozdrav : ::
:: To sto ne mozes da se ulogujes na server ti je verovatno zato sto si citer najgrdji :) Nisam odavno igrao cod al sam cuo da si stalno prvi i da ne promasujes glave, pogotovo ako pucas kroz zidove :) ccc i jos se pitas sto ne mozes da udjes na neki server... pa ni ja te ne bi pustio :) UVece su na serverima uglavnom admini a u toku dana ih nema - eto zasto samo uvece ne mozes da igras :) BTW, ima da se kupi COD2 original i u Metro-u, a ima i kod Konstantina na poslu.Aj sad ozbiljno, sto se tice Key coda, imas na netu Key generator, skini pa generisi neki novi broj i sa njime probaj, trebalo bi da proradi (bar meni jeste).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.