Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Problem sa originalom
STRANA 1 OD 1
amarilli Problem sa originalom 09.04.2008. 23:47 T9215

status: user
broj poruka: 108

Imala sam instaliran TEST DRIVE Unlimited-neoriginal. Kupila original, deinstalirala prvu verziju, instalirala original i igra mi se i dalje ponasa kao ne-original i ne mogu da igram on-line. neki registri su ocito ostali jer je kompletno zapamtio profile, sta da radim? Probala sam i sa ciscenjem registara ali nije upalilo.

Sta da radim? Hvala...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm ... 10.04.2008. 01:23 #50581

broj poruka: 1454
Nadji neki program za uninstal programa (moj predlog Revo Uninstaler) i obrisi s njim igricu.
U opcijama imas koliko ce napredna da bude pretraga za preostalim delovima igre.
Stavi na najjace.
Trebalo bi da obrise sve sto se igrice tice.
Posle toga bi trebalo da se igra ponasa kao da je prvi put instalirana (naravno posle nove instalacije).
Javi sta se desilo.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Glory, Glory, Man United, As The Reds Go Marching On...

Ognjeni ........ 10.04.2008. 13:59 #50602

broj poruka: 4518
99% da neces moci da igras sa starim acc, sa kojim si igrala dok nisi imala original.

Ajd uzdravlje :)

amarilli uspelo je 14.04.2008. 10:51 #50885

broj poruka: 108

Hvala, uspelo mi je. accounte sam izgubila ali nema veze. jedino što me je iskreno rečeno multiplayer krajnje razočarao, ali dobro ...... Hvala još jednom.
pmfrulez I ja imam problem...pa da ne otvaram novu temu 04.04.2012. 23:05 #410561

broj poruka: 997
danas mi je prilikom ukljucivanja origina izaslo obavestenje da postoji update za njega...prihvatio sam,instalirao ga...ali zbog nekog posla nisam mogao da se popnem da odigram koju partiju battlefield 3 sto sam planirao...sada pokusavam da udjem u njega medjutim nece da ga poktene...skinuo sam ga ponovo sa neta i pokusao da reinstaliram medjutim kaze da je instalirana najnovija verzija i nece...nemam iskustvo sa ovim stvarima...sta moze da bude u pitanju...jer kad pokusam da udjem u origin kao da sam dvaputa kliknuo u prazno
PHENOM IIx4 955BE 3.2GHz
GEMIN II
ASUS M5A97 PRO
SAPPHIRE HD 6870
NZXT Lexa S
KINGSTON HyperX 2x4GB 1600MHz
BENQ G2220HDA
LC POWER LC6650GP3 V2.3

http://alturl.com/jrvku

:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs