PC Berza Forum : Ver. 2.35
MareZ Molim za pomoc jer cu da poludim 26.03.2008. 20:43 T8970 status: user broj poruka: 27 Zna li neko kako da u igri Titan Quest:Immortal Throne predjem onog troglavog psa cuvara kapije,stalno me ubije? :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
temp ????? 27.03.2008. 10:39 #49157 status: user broj poruka: 197 GDE SE NALAZI JA SAM TEK PRESAO TITANA I SADA POCINJEM DA IGRAM EXP.? KOJA JE TO MAPA? :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Da ne poverujes GOOGLE 27.03.2008. 10:51 #49159 status: user broj poruka: 7769 http://www.cheathappens.com/text/titanquest.zip.txt Evo ti link, pa se ti pronadji gde si... Prosto mi je neverovatno da niko ne proba google i ono walkthrough, ovaj link je nadjen za nekih 17 sekundi, slovima SEDAMNAEST SEKUNDI !!! Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!:: Zna li neko kako da u igri Titan Quest:Immortal Throne predjem onog troglavog psa cuvara kapije,stalno me ubije? :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60355 . Broj poslatih odgovora: 647000 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema