Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
stare igre i wide ekrani...:)
STRANA 1 OD 1
Ruff stare igre i wide ekrani...:) 26.03.2008. 18:17 T8961

status: user
broj poruka: 829
pa recimo da je do pre pola godine to bilo jako vazno pitanje...
kako videti stare igre preko celog ekrana, a da nisu razvucene?...

malo sam se igrao sa nvidijinim control panelom i naisao na nesto sto me je nateralo da se zapitam kako to da mi ranije nije palo na pamet... -.- heh...

elem:
nvidia control panel / (display / ) change flat panel scaling
ako sam u pravu, svima/vecini je oznacena treca opcija, koja i jeste pogubna... pustite vi vas monitor da misli za vas... kako da ne...
predlazem drugu opciju, to ce iskoristiti maximum ekrana a da kocka i krug zaista budu kocka i krug... ali to je vec vas izbor.

znam da ima malo ljudi koji igraju starije naslove, al za one koji to rade a imaju wide, ovo je jos jedno moguce resenje ako ne postoji patch za igru na sajtu widescreengamingforum.com...

testirao sam na red alert 2, heroes of m&m 4 i warcraft 3 tft.
nije lose, ako mozete da podnesete dve crne linije sa strane (ne brinite, mis ne moze da zadje u ta dva polja...:D )

nadam se da sam bio od makar male pomoci...
pozdrav, narode!:D

p.s. znam da nisam otkrio 13. rupu na svirali, i ako je ovo neko spominjao ranije (trazio sam u arhivi foruma, i nisam nasao, ali ipak...), izvinjavam se zbog nepotrebnog posta...

Nikolas
every day 4 us something new...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs