status: user broj poruka: 829 | pa recimo da je do pre pola godine to bilo jako vazno pitanje... kako videti stare igre preko celog ekrana, a da nisu razvucene?...
malo sam se igrao sa nvidijinim control panelom i naisao na nesto sto me je nateralo da se zapitam kako to da mi ranije nije palo na pamet... -.- heh...
elem: nvidia control panel / (display / ) change flat panel scaling ako sam u pravu, svima/vecini je oznacena treca opcija, koja i jeste pogubna... pustite vi vas monitor da misli za vas... kako da ne... predlazem drugu opciju, to ce iskoristiti maximum ekrana a da kocka i krug zaista budu kocka i krug... ali to je vec vas izbor.
znam da ima malo ljudi koji igraju starije naslove, al za one koji to rade a imaju wide, ovo je jos jedno moguce resenje ako ne postoji patch za igru na sajtu widescreengamingforum.com...
testirao sam na red alert 2, heroes of m&m 4 i warcraft 3 tft. nije lose, ako mozete da podnesete dve crne linije sa strane (ne brinite, mis ne moze da zadje u ta dva polja...:D )
nadam se da sam bio od makar male pomoci... pozdrav, narode!:D
p.s. znam da nisam otkrio 13. rupu na svirali, i ako je ovo neko spominjao ranije (trazio sam u arhivi foruma, i nisam nasao, ali ipak...), izvinjavam se zbog nepotrebnog posta...
Nikolas every day 4 us something new... |