Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
ubijem se ko siroce
STRANA 1 OD 1
skar ubijem se ko siroce 16.03.2008. 01:09 T8772

status: user
broj poruka: 3992
posle dva dana zezanja instaliram company of heroes,ali kad udjem da igram izbaci mi da medij nije validan,a ako sam na netu trazi mi da instaliram patch,koji mu je djavo,j...m ti igricu i kud je nabavi
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm Re... 16.03.2008. 02:24 #47919

broj poruka: 1454

Ako uspes da je upalis, neces se pokajati, igrica je vrhunska...

BataCele ... 16.03.2008. 02:25 #47920

broj poruka: 1532
Jesi li siguran da imas ispravnu instalaciju ?

Ja takve probleme nikada nisam imao, a igrao sam je.

Proveri u read me fajlu da li tvoj komp moze da potera igru `kako treba`. Da li si stavio nove drajvere ?

SkyFire ... 16.03.2008. 11:17 #47934

broj poruka: 18472
Microsoft je poostrio kontrolu i kad si na netu lagano moze da se poveze sa Windowsom i ne samo da ti proveri legalnost OS-a nego da ti onesposobi ispravan rad.Zato i imas problema!Instaliraj ponovo win i igru-ne kaci se na net!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

MaliAbner Heeee... 16.03.2008. 12:00 #47937

broj poruka: 7769
Ne dozvoli da te mangupi i lovci na rekorde prevedu zednog preko vode.
Tu igru sam terao na starom XP1800+, 512mb memorije i Ati 9550/256/128 i to na rezoluciji 1680*1050. NISTA NIJE BILO OC !!!
Nije sve bilo na low pre nego na medium pa ti sad vidi sta je potrebno da se to potera.

Nije sve u MHz ima nesto i u optimizaciji...

A sto se tice pucanja ima vise razloga, mozda ti ne valja memorija, memorija na grafickoj, preveliki OC itd...

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

skar hm 16.03.2008. 12:09 #47946

pa neverujem da je do hardvera,kad mi ocitava hardver svuda je `great`,neverujem da 2gb rama,atlon x2 4000+ i xfx 8500gt nemogu da poteraju ovu igru,inace sa instalacijom je sve islo o.k dok nisam hteo da je igram,onda je izbacio da ucitava medij,oa zatim medij nije validan

BataCele ... 16.03.2008. 15:19 #47966

broj poruka: 1532
crack ?

skar hm 16.03.2008. 16:28 #47976

crack odradjen ali opet medij nije validan probao sam i sa drugom sifrom i opet instalirao,ali mi ocitava isto,medjutim i dok nisam crackovo mogao sam da je pokrenem,ja mislim da je to jedno obicno sr.nje od cd-a
o5 ja mislim da sam negde pogresio
ali sam cuo od zeta da ako imam 2 sifre na cd, moram obe da iskoristim,inace instalacija nece biti kompletna,ja imam 2sifre naso sam ih nocas,ali ni sa jednom od njih nemogu da je pokrenem,takodje sam na sajtu thq probavao da vidim ispravnost mojih sifri,i nijedna nije ispravna

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs