Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Crysis zadnja misija
STRANA 1 OD 1
gogi1 Crysis zadnja misija 15.03.2008. 09:43 T8751

status: user
broj poruka: 2076

Evo jos igram crysis. Na palubi sam, treba da unistim onaj vanzemaljski brod. Pucam u njega kao lud i nikako da ga sredim. Sve sam probao i missle lounchere, i gauss i sva druga oruzja i nista. Koliko dugo treba da ga rokam. E da, uzeo sam iz ormanceta onu pusku, ali kad hocu njome da upucam vanzemaljca, kaze mi target not locked. stvarno sam se iznervirao. Postoji li neko resenje?? Hvala!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vukdusan ... 15.03.2008. 10:04 #47804

broj poruka: 800

Prvo posalji dve rakete u otvor iz koga izlaze vanzemaljci da bi otpala neka mala vratanca,a onda sa tom puskom koju si uzeo nanisani u taj otvor i cekaj da pise target locked. Moras dva puta da puknes. Ako sam negde pogresio izvinite, davno sam igrao...
nbot :( 15.03.2008. 10:35 #47806

broj poruka: 192
Nije do tebe ako si uradio sve kako treba (unisti sve turete) treba da lociras prvo dva `krila` pa onda otvor gde izlaze vanzemaljci ali postoji problem.Igra ima strasan bug na kraju, puska nece da locira.Meni se desavalo da uspem da lociram krila broda ali kasnije nisam mogao da ga lociram kad je trebalo da ga dovrsim.Ja sam experimentisao sa raznim crackovima i sa podesavanjima u vezi grafike i na kraju mi se posrecilo.Probaj da instaliras patch 1.2 ne znam da li ce pomoci kad sam ja presao igru patch josh nije bio postojao, ali vredi probati.

gogi1 crysis 15.03.2008. 12:15 #47810

broj poruka: 2076

hvala, probacu to, a i grafika nesto brljavi bas u toj misiji
vlajkic kolko se secam.... 15.03.2008. 18:37 #47845

broj poruka: 609
nije to bug u igri kad krene da ga locira treci put on prekine...kao nemozes sa tog mesta gde si...nego lepo otrcis ispod njega na ivicu broda i kad pogledas u vis onda ga lociras i booom...kraj igre...doduse malo je tesko jer te napadaju sa svih strana...ali moze da se ubije....pozz

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs