Ti si milojko ocoravio od tolikog 3d markovanja...pa jeli vidis da je napisao sta ima ....
Ajd uzdravlje :)
:: Kako tako savetujes coveka?Ccccccc.Otkud ti znas koju on kartu ima,mozda ima 9900GTX-GX2 :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: nemoj ni pokusavati.sa 8800 gt ti nece rediti very high u crysisu :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: ::
... da li je moguce otkljucati DX10 opcije pod WinXP (rekao bih da ne moze), ali definitivno se sa 8800GT moze igrati Crysis Very High pod Vistom, sve do 1440x900 rezolucije.
Zasto meni ne daje da ulkjucim very high? ta opcija je zatamnjena, nije dostupna.... I ovako mi na high radi `lose` mislim da imam premalo fps. ali cisto da vidim, bar par frameova na very high :)
Inace imam e6750 i 8800gtx..2gb.... na 1280x1024... da li je moguce da moram na medium :???
:: Zasto meni ne daje da ulkjucim very high? ta opcija je zatamnjena, nije dostupna... :: I ovako mi na high radi `lose` mislim da imam premalo fps. ali cisto da vidim, bar par frameova na very high : :: :: Inace imam e6750 i 8800gtx..2gb.... na 1280x1024... da li je moguce da moram na medium :?? :: :: tnx pp :: :: ::
ne bi smelo da ti radi tako, meni je sa slicnom konfiguracijom,1280 x 1024 sve na high( imam xp) sa 40 fps avrage.(realno 35-50 se menja). Da li ti radi nesto u pozadini, neki antivirus koji skenira nesto ( ne bi bilo prvi put da to cujem) ili firewall ....proveri sve i pogasi.
:: :: ukljucen mi je zone alarm, ali sumnjam da on glavi crysis... sve ostalo je pogaseno :: :: uradicu ovih dana reinstall... ako me ne bude mrzelo : :: :: Zasto mi je iskljucena opcija very high? naravno imam xp sp :: :: :: tnx pp
samo ti njega iskljuci pa ces videti....a very high je predvidjen kao bonus za vistu ( kao dx 10 efekti ) ...mada nemaju blage veze sa Dx-10....
Ja sam sa Asusovim 8800GT ne OC modelom, koji sam naravno OC @700:1800 igrao krajzis na visti veri haj @1440x900 i radio mi je sasvim lepo. E214o@3.2GHz GA-P35-DS3L 4GB OCZ 800@1000MHz
Cak i ako sve uradis kako treba, nece ti biti dostupan Very High vec ce ti High opcija biti zamenjena sa Very High.....kontas?Opcija ce biti stavljena na High ali ce grafika biti kao na Very High.Imas na Gamespot-u dosta detaljno opisano.
@ marke Ti si mozda i uspeo da ukljucis Very High samo nisi ni znao :)Zato verovatno i imas tako lose fps, ja sam sa 8800gts mogao dosta lepo da igram na high.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.