Mozilla firefox i prenos setovanja sa jednog os na drugi...
STRANA 1 OD 1
KaiserSoze
Mozilla firefox i prenos setovanja sa jednog os na drugi...
13.03.2008. 01:42
T8718
status: user broj poruka: 568
Radi se o tome da sam instalirao novi os posle nekoliko godina (stari je još uvek u životu na drugom hdd-u) i sada je na red došlo prebacivanje sesija, bookmarks-a i sličnih stvari.
Sve sam uspeo da uradim sem prebacivanja sesija, radi se zapravo o add-on tabmix zapamćenim sesijama u firefox.
Zna li neko kako to da uradim ? Koje fajlove treba da iskopiram ? Ili postoji neka druga procedura ?
Ne instalira se a imas opciju za Create backup i Restore profile.Bitno je samo da ti je FireFox iskljucen kad njega koristis, a sam Backup file smesti na neko mesto sa kojeg ces kasnije da uradis i Restore.
Pravi kompletan Backup - Bookmarks, Extensions,Themes, Podesavanja ........ za samo 5 sec.
Ne instalira se a imas opciju za Create backup i Restore profile.Bitno je samo da ti je FireFox iskljucen kad njega koristis, a sam Backup file smesti na neko mesto sa kojeg ces kasnije da uradis i Restore.
Pravi kompletan Backup - Bookmarks, Extensions,Themes, Podesavanja ........ za samo 5 sec.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.