Kupio sam detetu ali sad nigde nema diska, neki link za download ?
STRANA 1 OD 1
KaiserSoze
Kupio sam detetu ali sad nigde nema diska, neki link za download ?
13.03.2008. 01:38
T8717
status: user broj poruka: 568
Radi se o tajnom agentu Izzy-ju, kupili smo do sad 2 originala, prvi je sredila tatina ćera (1.5g) a drugi je volšebno nestao, avaj, sad imamo nervozu po kući jer nemamo tu igru, a u okolini nema ni da se kupi.
Molio bih za link na rapidshare ili neki drugi (torrent), usrećićete jedno dete (4g).
Al moram da odem u off topic. Svojevremeno kada je Hugo bio in(ja sam tada bio 3. god srednje skole) ortka iz odeljenja se prijavio za kviz. Ne pitajte kako smo saznali sam, se prijavio po principu `ovce ne treba prozivati one se same jave`. Auh kad smo gledali pa to je bio show. Desno hugo desno(pada hugo TRASS!!! i onda cujes pi pi pi kliktanje na telefonu...posle par sekundi... a sta ti ja znam...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.