radi 100% ali to nije fix nego prebacivanje kompletne igre u rusku verziju...sve ce biti na ruskom, ali razgovori ostaju na engl...ja i dalje cekam pravu ispravku
Ma igrica je ok nego nama zinulo dupe da je imamo pre nego sto je UBISOFT `dobije` :) Takva je fora bila sa Hitmanom 4. Jedan ortak je imao igru 6 meseci pre ikakvog najavljivanja da ce igra uopste da izadje. Imao je najjacu masinu u kraju i nesto nije htelo da radi :)
Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
Nece prokletinja da udje u Jerusalim, izbaci me na ulasku u grad. Poceo sam da skidam ono sranje sto navodno popravlja taj problem. Zasto u toj ruskoj verziji ne izbacuje, nije mi jasno? Radi li to sigurno? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.