Ovo je crack koji imam na mojoj verziji creed-a i radi ok, desilo mi se samo jednom na početku da zakuca i tada sam instalirao novu verziju directx-a, pošto piše u read me da igra traži dll-ove directx-a od novembra2007 pa nadalje i već dva dana nije bilo nikakvih problema. Tako da ako neko još bude imao problema sa igrom neka proba sa zamenom directx-a
Ljudi sta je vama,ima verzija koja radi o.k. ali je na ruskom!Ima i patch koji sve to ispravlja ali ja ne volim da se zezam oko toga,sacekacu jos koji dan da izadje sve u full-u na engleskom!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Pa crni Milojko, dade li ti meni tu verziju na ruskom?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
:: Ljudi sta je vama,ima verzija koja radi o.k. ali je na ruskom!Ima i patch koji sve to ispravlja ali ja ne volim da se zezam oko toga,sacekacu jos koji dan da izadje sve u full-u na engleskom :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: :: ::
Mislim da jesam a i ako nisam imam jos linkova...Ma zabole me vise glava od ovog Assasins`s Creed-a,nek izbace vise verziju kako treba!P.S.Danas mi stize kuci navodno full ali full verzija tako da cu vam preneti utiske sta se u stvari desava!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Pa crni Milojko, dade li ti meni tu verziju na ruskom :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran :: :: :: Ljudi sta je vama,ima verzija koja radi o.k. ali je na ruskom!Ima i patch koji sve to ispravlja ali ja ne volim da se zezam oko toga,sacekacu jos koji dan da izadje sve u full-u na engleskom :: :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: :: ::
Jos linkova... Pa s obzirom da ni ovaj rat i mir koji si mi dao, nisam skinuo do kraja (imam jos oko 2 gb), u obavezi si da mi posaljes patch za vracanje na engleski.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.