pogledaj `2 centimetra` ispod tvoje teme...vec ima 10 tema sto se tice ove igre....nisi jedini , svima tako isto radi, ali neko je pomenuo da je izasao neki update od 40mb ali nema linka ....
Dobio sam odgovor da je sve o.k.Jos jednom sam pitao za svaki slucaj jer me najvise interesuje to sa rezolucijom preko celog ekrana!Nadam se da me je covek razumeo sta me zapravo najvise interesuje,jeste da je na engleskom ali bio sam jasanBacicu ti na mail da ne bude javno!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Ja jos cekam da SkyFire izbaci link za tu njegovu full, koja navodno radi.. :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran :: ::
:: Dobio sam odgovor da je sve o.k.Jos jednom sam pitao za svaki slucaj jer me najvise interesuje to sa rezolucijom preko celog ekrana!Nadam se da me je covek razumeo sta me zapravo najvise interesuje,jeste da je na engleskom ali bio sam jasanBacicu ti na mail da ne bude javno :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: ::
mogao bi i meni poslati milojko :)
:: :: :: Ja jos cekam da SkyFire izbaci link za tu njegovu full, koja navodno radi.. :: :: :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran :: :: :: ::
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
:: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: Evo pa probaj..Ja jos nisam siguran 100% za full screen!Poslao sam ti :: :: :: Pa Milojko sta bi :: :: :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran :: :: :: ::
Ostavi mail,preko berze se kontrolise pa ti verovatno nije poslato!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Pa nije mi stigao, ajde ti to opet posalji :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: Evo pa probaj..Ja jos nisam siguran 100% za full screen!Poslao sam ti :: :: :: :: :: Pa Milojko sta bi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: :: `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran :: :: :: :: :: ::
izvinjavam se sto sam rekao za update,u pitanju jeste update ali izgleda da samo popravlja neki levi bug u igrici,nesto za merdevine neke nemam pojma,to mi je skinuo ortak i dao nisam se mnogo ni interesovao za sta je...a meni igrica radi sasvim pristojno,doduse izbacio me par puta ali daleko bilo na svakih pola sata!!!pozzz
A kakva ti je rezolucija?Jel preko celog ekrana ili u filmskoj produkciji?
:: izvinjavam se sto sam rekao za update,u pitanju jeste update ali izgleda da samo popravlja neki levi bug u igrici,nesto za merdevine neke nemam pojma,to mi je skinuo ortak i dao nisam se mnogo ni interesovao za sta je...a meni igrica radi sasvim pristojno,doduse izbacio me par puta ali daleko bilo na svakih pola sata!!!pozzz
Na prilicno slaboj masini (AMD64 3200+, 1GB RAM, 2900XT) radi bez problema u 1680x1050 uz povremeno seckanje (koje nije ni blizu onome na najnovijem NFS koji je prakticno nemoguce igrati) kad je na ekranu guzva... Svi detalji su na maksimumu... Nisam imao problema sa zakucavanjima i izbacivanje na desktop... (doduse igrao sam tek mozda 2-3 sata)
Rezolucija rada 1600x1200, 2xAA.E6400,8800gt, 2Gb (800mhz). Povremeno izbacuje na desktop. Kada se dodje do Jerusalima izbacuje i ne može se nastaviti. Fino optimizovana.FPS preko 40.
:: Rezolucija rada 1600x1200, 2xAA.E6400,8800gt, 2Gb (800mhz). Povremeno izbacuje na desktop. Kada se dodje do Jerusalima izbacuje i ne može se nastaviti. Fino optimizovana.FPS preko 40 :: ::
gde si nasao da podesis AA ? bas me zanima ? `fala
I meni nece da udje u JErusalim,ne nzam koji je kurac sa igricom? Bice da ovo nje final verzija igre uopste ? ? AA namestas tako sto podesis ono Multileveling ili tako nesto u nopcijama.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Resen je problem Jerusalima.. Instalira se ruska verzija igre (ali sa engleskim audiom) i onda posle vratis englesku verziju kad predjes... imas sve fajlove i uputstvo na mininovi, rapidshare i fileupload
:: Nije to toliko slaba masina pogotovo s tom `Grafikurinom
Ma jedino sto vredi je graficka... Na novom NFS je isto seckao na svim rezolucijama (od 640x480 do 1680x1050) bez obzira na nivo detalja iz cega se vidi da cpu i memorija koce... Sad ce da uleti Phenom i 790FX pa ce da ide bolje :)
@SkyFire
Koliko mi se cini u opcijama imas da podesis 4:3 rezolucije, ali ih nisam provao... Sto se mene tice, monitor mi je ionako wide tako da sam igrao preko celog ekrana...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.