Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Kako vam radi Assassins Creed ?
STRANA 1 OD 1
psihoyu Kako vam radi Assassins Creed ? 04.03.2008. 22:37 T8544

status: user
broj poruka: 1191
Kako vam radi ova igra i na kojim kofiguracijama ?
Dal vam baguje? Meni zakucava svakih pola sata na desktop.

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ... 04.03.2008. 22:39 #46492

broj poruka: 4518
pogledaj `2 centimetra` ispod tvoje teme...vec ima 10 tema sto se tice ove igre....nisi jedini , svima tako isto radi, ali neko je pomenuo da je izasao neki update od 40mb ali nema linka ....

Ajd uzdravlje :)

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psihoyu re 04.03.2008. 22:50 #46495

Niko nije rekao koji komp ima i kako mu radi,mislim na nivo detalja,rezoluciju i koji je FPS.
Zato i otvorih novu temu.

zandarm Re... 04.03.2008. 23:04 #46497

broj poruka: 1454
Ja jos cekam da SkyFire izbaci link za tu njegovu full, koja navodno radi...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
`Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.

SkyFire Re: Re... 04.03.2008. 23:33 #46499

broj poruka: 18472
Dobio sam odgovor da je sve o.k.Jos jednom sam pitao za svaki slucaj jer me najvise interesuje to sa rezolucijom preko celog ekrana!Nadam se da me je covek razumeo sta me zapravo najvise interesuje,jeste da je na engleskom ali bio sam jasanBacicu ti na mail da ne bude javno!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

:: Ja jos cekam da SkyFire izbaci link za tu njegovu full, koja navodno radi..
::
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran
Ognjeni Re: Re: Re... 04.03.2008. 23:42 #46501

:: Dobio sam odgovor da je sve o.k.Jos jednom sam pitao za svaki slucaj jer me najvise interesuje to sa rezolucijom preko celog ekrana!Nadam se da me je covek razumeo sta me zapravo najvise interesuje,jeste da je na engleskom ali bio sam jasanBacicu ti na mail da ne bude javno
:: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: @PCBeast@

mogao bi i meni poslati milojko :)

:: :: Ja jos cekam da SkyFire izbaci link za tu njegovu full, koja navodno radi..
:: ::
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran
zandarm Re... 04.03.2008. 23:55 #46502

Pa Milojko sta bi?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
`Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.

SkyFire Re: Re... 05.03.2008. 00:01 #46503

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

Evo pa probaj..Ja jos nisam siguran 100% za full screen!Poslao sam ti!

:: Pa Milojko sta bi
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran
zandarm Re: Re: Re... 05.03.2008. 00:13 #46506

Pa nije mi stigao, ajde ti to opet posalji.

:: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: @PCBeast@
:: Evo pa probaj..Ja jos nisam siguran 100% za full screen!Poslao sam ti
:: :: Pa Milojko sta bi
:: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran
SkyFire Re: Re: Re: Re... 05.03.2008. 00:20 #46509

Ostavi mail,preko berze se kontrolise pa ti verovatno nije poslato!

@PCBeast@

:: Pa nije mi stigao, ajde ti to opet posalji
:: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
:: :: @PCBeast@
:: :: Evo pa probaj..Ja jos nisam siguran 100% za full screen!Poslao sam ti
:: :: :: Pa Milojko sta bi
:: :: ::
:: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: :: :: `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran
zandarm Re... 05.03.2008. 00:44 #46511

zandarm@sezampro.yu

SkyFire Re: Re... 05.03.2008. 00:59 #46512

Poslao!

@PCBeast@

:: zandarm@sezampro.y
zandarm ... 05.03.2008. 01:02 #46513

Hvala jos jednom.

tihimil re 05.03.2008. 01:07 #46515

broj poruka: 216
izvinjavam se sto sam rekao za update,u pitanju jeste update ali izgleda da samo popravlja neki levi bug u igrici,nesto za merdevine neke nemam pojma,to mi je skinuo ortak i dao nisam se mnogo ni interesovao za sta je...a meni igrica radi sasvim pristojno,doduse izbacio me par puta ali daleko bilo na svakih pola sata!!!pozzz
SkyFire Re: re 05.03.2008. 01:26 #46520

A kakva ti je rezolucija?Jel preko celog ekrana ili u filmskoj produkciji?

@PCBeast@

:: izvinjavam se sto sam rekao za update,u pitanju jeste update ali izgleda da samo popravlja neki levi bug u igrici,nesto za merdevine neke nemam pojma,to mi je skinuo ortak i dao nisam se mnogo ni interesovao za sta je...a meni igrica radi sasvim pristojno,doduse izbacio me par puta ali daleko bilo na svakih pola sata!!!pozzz
vampirbg ... 05.03.2008. 02:47 #46538

broj poruka: 711
Na prilicno slaboj masini (AMD64 3200+, 1GB RAM, 2900XT) radi bez problema u 1680x1050 uz povremeno seckanje (koje nije ni blizu onome na najnovijem NFS koji je prakticno nemoguce igrati) kad je na ekranu guzva... Svi detalji su na maksimumu... Nisam imao problema sa zakucavanjima i izbacivanje na desktop... (doduse igrao sam tek mozda 2-3 sata)
sharko Radi 05.03.2008. 08:19 #46546

broj poruka: 21
Rezolucija rada 1600x1200, 2xAA.E6400,8800gt, 2Gb (800mhz). Povremeno izbacuje na desktop. Kada se dodje do Jerusalima izbacuje i ne može se nastaviti. Fino optimizovana.FPS preko 40.

Ognjeni Re: Radi 05.03.2008. 09:10 #46548

:: Rezolucija rada 1600x1200, 2xAA.E6400,8800gt, 2Gb (800mhz). Povremeno izbacuje na desktop. Kada se dodje do Jerusalima izbacuje i ne može se nastaviti. Fino optimizovana.FPS preko 40

gde si nasao da podesis AA ? bas me zanima ? `fala
psihoyu re 05.03.2008. 12:58 #46561

I meni nece da udje u JErusalim,ne nzam koji je kurac sa igricom?
Bice da ovo nje final verzija igre uopste ? ?
AA namestas tako sto podesis ono Multileveling ili tako nesto u nopcijama.

vampirbg ... 05.03.2008. 13:40 #46567

Resen je problem Jerusalima.. Instalira se ruska verzija igre (ali sa engleskim audiom) i onda posle vratis englesku verziju kad predjes... imas sve fajlove i uputstvo na mininovi, rapidshare i fileupload

markopvict Re: ... 05.03.2008. 14:20 #46574

broj poruka: 4515
Nije to toliko slaba masina pogotovo s tom `Grafikurinom`

RiJANA rULZ

:: Na prilicno slaboj masini (AMD64 3200+, 1GB RAM, 2900XT) radi bez problema u 1680x1050
SkyFire ... 05.03.2008. 14:55 #46577

Mene i dalje interesuje jel neko igra igru sa full rezolucijom tj mislim da nema ono iznad i ispod crno nego sliku preko celog ekrana!

@PCBeast@

vampirbg Re: Re: ... 05.03.2008. 15:15 #46578

:: Nije to toliko slaba masina pogotovo s tom `Grafikurinom

Ma jedino sto vredi je graficka... Na novom NFS je isto seckao na svim rezolucijama (od 640x480 do 1680x1050) bez obzira na nivo detalja iz cega se vidi da cpu i memorija koce... Sad ce da uleti Phenom i 790FX pa ce da ide bolje :)

@SkyFire

Koliko mi se cini u opcijama imas da podesis 4:3 rezolucije, ali ih nisam provao... Sto se mene tice, monitor mi je ionako wide tako da sam igrao preko celog ekrana...
nbot Clean 05.03.2008. 19:06 #46592

broj poruka: 192
Ima da se skine na Katz ali ne znam koliko je stabilna ocenjena je sa 5 sad aj ti znaj.Da je nije neko slucajno probao?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs