Verovatno je optimizovana za wide standard ili ti 16:9 ili 16:10 format.Ja je jos nisam poceo da igram ali videcu sta se desava.Trebalo bi da ima podrsku u samoj igri u setovanju za 4:3!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: dali je neko igrao za pc ja sam je dobio danas.interesuje me dali slika moze da se razvuce po celom monitoru,a ne da je igram kao da gledam fil ::
Mislim da ne moze da se postavi u 4:3. BTW, nemojte ni da se trudite da igrate, jer je igra nuke-ovana, neki fajl u igri je s*eban i svaki put kad se dodje do Jerusalima igra crashuje. Nece biti patcha za ovo. Reloaded je rekao na nekom forumu da ce izbaciti danas, sutra sredjenu verziju.
Zasto ne bi igrali ? ja sam je skinuo na zalost pre nego sto sam saznao za taj nuke edition ...lepo cu odigrati do Jerusalima( ne znam kad je to, igram vec sat vremena sve je ok) i ostaviti save pozicije...a sto se tice rezolucije i mene to zanima....igram na 1600 x 1050 i ostalo mi je malo crno iznad i ispod slike a na 1280 x 1024 je taj deo jos veci, nema nista u opcijama sto bi ovo sredilo ?
Momci šta to vi pričate za assassins creed? Koliko vidim sad bi trebao da batalim ovih mojih 70% skinute igre. Jel ta informacija da igra nije o.k. proverana ili ne?
Kao sto je vec receno igra puca na prelasku izmedju nivoa, radi se o Jerusalimu, trebalo bi da se uskoro pojavi sredjena verzija Inace igra izgleda fenomenalno
Ima verzija u Full-u znaci sve radi!Vec je izasla.Nego cekam odgovor na tom forumu gde sam da li je resen problem sa full screen-om!Ako je resen ja skidam ponovo!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: Kao sto je vec receno igra puca na prelasku izmedju nivoa, radi se o Jerusalimu, trebalo bi da se uskoro pojavi sredjena verzij :: Inace igra izgleda fenomenalno
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
:: Ima verzija u Full-u znaci sve radi!Vec je izasla.Nego cekam odgovor na tom forumu gde sam da li je resen problem sa full screen-om!Ako je resen ja skidam ponovo :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: :: Kao sto je vec receno igra puca na prelasku izmedju nivoa, radi se o Jerusalimu, trebalo bi da se uskoro pojavi sredjena verzij :: :: Inace igra izgleda fenomenalno
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.