Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
pitanje za play-ere igre Jericho?
STRANA 1 OD 1
psyman pitanje za play-ere igre Jericho? 02.03.2008. 18:14 T8490

status: user
broj poruka: 1046
kako se koristi astral project u istoimenoj igri?tasteri e,q zatim press 1 to operate the lever.
evo slike situacije:

http://img85.imageshack.us/img85/1394/jericho2007030208493628dt8.jpg

problem je u tome sto ja ne znam koji je to taster 1.trazio sam po opcijama,probao svaki taster i nista.help?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psyman Re: pitanje za play-ere igre Jericho? 02.03.2008. 21:00 #46217

broj poruka: 1046
zar je moguce da niko nije igrao ovu igru....sky fire javi se.

:: kako se koristi astral project u istoimenoj igri?tasteri e,q zatim press 1 to operate the lever
:: evo slike situacije
::
:: http://img85.imageshack.us/img85/1394/jericho2007030208493628dt8.jp
:: problem je u tome sto ja ne znam koji je to taster 1.trazio sam po opcijama,probao svaki taster i nista.help
Ognjeni .... 02.03.2008. 23:05 #46229

broj poruka: 4518
Igrao sam je ja, presao je odavno.....1 je broj jedan,namesteno po default-u.....naciljas i kliknes sta ti pise, nista vise a ni manje .)...probaj keca i jednog i drugog

Ajd uzdravlje :)

Tjewap Jericho 02.03.2008. 23:43 #46233

broj poruka: 172
Ljudi
Gledam trenutno seriju `Jericho` i zanima me da li je igra radjena po seriji ili obrnuto?
Serija je extra pa bi pretpostavljam i igra bila

Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ManHunt Re: .... 02.03.2008. 23:51 #46234

broj poruka: 4
probao sam sve tastere ali ne vredi.promenio sam e mail adresu u profilu i nikako da dobijem aktivacioni kod da mogu da se ulogujem.pisalo je poslali smo vam.poz

:: Igrao sam je ja, presao je odavno.....1 je broj jedan,namesteno po default-u.....naciljas i kliknes sta ti pise, nista vise a ni manje .)...probaj keca i jednog i drugo
:: Ajd uzdravlje :)
desha66 Uh, davno je to bilo.. 03.03.2008. 00:40 #46238

broj poruka: 400
Taster 1 bi trebao da bude pored tilde,tako je kod mene bilo i radilo je.Kad ga pritisnes telekinezom se pomeri poluga na dole i gotovo,ali ne pre nego ti se pojavi ono belo kao spirala.
Toga ima pun k.. u igri pa ce ti trebati da savladas upotrebu tog sranja, ako ces da igras.

ManHunt Re: Uh, davno je to bilo.. 03.03.2008. 00:45 #46240

broj poruka: 4
svatam ja sve to ali kod mene ne radi.neznam koji je q....

:: Taster 1 bi trebao da bude pored tilde,tako je kod mene bilo i radilo je.Kad ga pritisnes telekinezom se pomeri poluga na dole i gotovo,ali ne pre nego ti se pojavi ono belo kao spirala
:: Toga ima pun k.. u igri pa ce ti trebati da savladas upotrebu tog sranja, ako ces da igras
SkyFire .... 03.03.2008. 01:04 #46242

broj poruka: 18472
Zasto vam to toliko pretstavlja problem...Cini mi se da sam se zezao oko toga vrlo kratko.Fazon je samo biti precizan!Davno sam igrao,kad se pojavila.Otici cu na taj deo da se potsetim...Koji to bese nivo tj kako se tacno zove?

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs