mislis na onu pecinu gde je kao bestezinsko stanje?
motao sam se jedno dan, dva da izadjem iz nje....samo pamti gde si bio i idi dalje...trazi prolaze...sad i kad bi seo da igram nebih nasao iz prve...al da ti kazem da sam se bas namucio tu ,nestajalo mi i municije ...a nesecam se nikakve pumpe...ajde samo polako ima ti jos da igras....tek sad pocinje akcija :) pozz
pa jedina pumpa koja se iskljucuje, je ja mislim ona sto moras da pucas u o one svetlece stvari oko nje.. mislim da ih ima 3. Nisi bio bas precizan u postavljanju pitanja.
Preš`o dvaput :) Ako misliš na onaj deo u velikoj prostoriji gde treba da uđeš u cev, ali te pritisak izbacuje napolje, treba da ošašoljiš one žute generatore (šotkom najbolje). Ako nije taj deo budi malo precizniji.
:: :: nemogu vec 7 dana da nadjem kako se isljucuje ona pumpa da bi izasao iz pecine :: Ako neko zna CAR j
Ajde ljudi nek neko pomogne, toliko komentara a nema konkretne pomoći*?!!! I ja se mučim već nedelju dana! Znači ona pećina kad lebdiš, tj beztežinsko stanje. Ima neki prolaz kroz koji ne možeš da prođeš jer te vazduh vraća nazad....valjda treba da se isključi?! NIje valjda da se niko ne seća ko je prešao....pomagajteeeeeeeeee
Oko cevi su postavljeni žuti generatori koje traba da srokaš. Svatle žuto, a kad ih srokaš prestanu da svetle žuto. Kraj. Jedan takav si već srokao na početku pećine. P.S. Crysis nije puzzle game :)
:: :: :: :: nemogu vec 7 dana da nadjem kako se isljucuje ona pumpa da bi izasao iz pecine :: :: Ako neko zna CAR j :: :: :: Ajde ljudi nek neko pomogne, toliko komentara a nema konkretne pomoći*?!!! I ja se mučim već nedelju dana! Znači ona pećina kad lebdiš, tj beztežinsko stanje. Ima neki prolaz kroz koji ne možeš da prođeš jer te vazduh vraća nazad....valjda treba da se isključi?! :: NIje valjda da se niko ne seća ko je prešao....pomagajteeeeeeeee
kao sto rece damager...crysis nije puzzle game, samo ides napred i rokas....taj tunel sa vazduhom koji te vraca je tu sa dobrom namerom, DA NE IDES TAMO....sve sto treba da radis da porokas one generatore, odes dalje, poubijas sva cudovista i cepas napred...nikakva filozofija.
thedamager i Ognjeni Ima 4 ili 5 zutih svetala ispod cevi iz koje duva vazduh koji ti ne da da udjes 7 dana agonije Samo da skroz izadjem iz glupe pecine tako me nerviraju ovakvi glupi nivoi Aj uzdravlje
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.