Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Komp se restartuje u Warcraftu !!!!
STRANA 1 OD 1
winnermax Komp se restartuje u Warcraftu !!!! 24.02.2008. 22:09 T8368

status: user
broj poruka: 9
Posle 15 -20 minuta igranja Warcrafta komp se restartuje i to bez obzira da li se igra na netu ili ne . Inace sve najnovije igre rade bez restartovanja . Reinstalirao sam sistem i opet isto . Inace ista situacija se desava na dva potpuno ista racunara . Molio bih za pomoc i neki predlog ako je neko imao ovakav problem . Amd 5000 + , MSI nForce 560 , WD 320 , VGA Zotac 8600 gt , 2*1 Kingston ddr2 800 . Igra je original.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Aleksa68 Malo drugaciji problem... 25.02.2008. 07:45 #45420

status: user
broj poruka: 32

Kod mog klinca je bio neki problem da lik nece da uci...? Ja nemam pojma o igrici,tako da ne znam detalje ali znam da sam flash-ovao bios,instalirao najnovije driver-e za plocu i grafiku! Igrica je posle toga radila normalno.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs