Naravno da sve ne bi bilo tako bajno i sjajno, i da mi samo maticna pravi probleme(nevolje uvek idu zajedno)...pobrinuo se witcher....igrao sam ovu fenomenalnu igru i izgubio sam sve save pozicije prilikom formata (don`t ask ).....molim sve ljude koji imaju ovu igru da mi please posalju neku save poziciju ....sad ne znam kako da objasnim dokle sam stigao, zaboravio sam imena svih mesta u igri, igrao sam to pre mesec dana.....prosao sam prvi deo (tutorial) tvrdjavu...obavio sve questove u onom selu (gde je jedna od poslednjih misija borba sa onim demonskim vatrenim psom) i posle toga sam usao i onu tvrdjavu preko reke(gde zavrsavam u zatvoru ), izasao iz zatvora i obavio 10-15 questova tu....tu sam negde otprilike.....malo sam opsirno pisao ali dzaba kad ne mogu da se setim nijednog mesta ili naziva questa gde sam.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.