Imam problem sa igricom RTL Winter sports 2008.udjem ja u igru,izaberem slalom npr.-on pocne da ucitava,kad zavrsi,sve pobeli i nista.To mi i ne bi bilo tako cudno da nisam par puta vec uspeo da igram par spustova,ali ne znam kako. E,da,ako neko moze jos da mi kaze za Jucied 2,ja ga instaliram,crackujem,i kad a pokrenem,sve se zacrni,i onda nista.Pocne kao nesto da radi-i onda crash.
Imao sam i ja problem sa obe igrice koje ti ovde navodis. U RTL-u sam mogao da upalim nesto tipa single event, karijeru ili tako nesto nije bilo sile, odmah zablokira. Srecom igrica je glupa do bola, pa se nisam uzbudio previse.
A kod Juiced-a mi se desavalo u toku trke da zakuca i da ne mrda. Fora mi je bila da kad krene da stuca, klikcem na sto vise dugmica i igra se nastavi. Zato kad izadjem i iste, stajao mi je prozor sa info. da je igrica imala problem i morala je da se zatvori.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - `Svadjanje preko interneta je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi. I ako pobedis i dalje si retardiran.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.