Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Gears of War!!!
STRANA 1 OD 1
psyman Gears of War!!! 09.02.2008. 19:21 T8079

status: user
broj poruka: 1046
imam problem sa instalacijom ove igre.prodje 1. disk zatim prodje i 2. ali prilikom zavrsetka(removing back up files)blokira.dali je neko imao slican problem?

ver:razor 1911

Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bata20 re 09.02.2008. 19:27 #43393

broj poruka: 103
Cd ti nevalja !!!

Neba Da li 09.02.2008. 19:42 #43395

broj poruka: 1197
si probao da je igraš, bez obzira na tu grešku?

Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature!

psyman ne verujem 09.02.2008. 19:54 #43396

broj poruka: 1046
da ne valjaju dvd-i posto sam ih zamenio vec jednom i opet ista prica.pre bih rekao da je problem softverske/sistemske prirode.ako ima neko uputstvo za instalaciju neka mi posalje na psymanmaster@gmail.com

probao sam da pokrenem igru 10-ak puda uz razne restarte,uninstal again instal varijante i nista sem eror-a!!!
Valheru lol 09.02.2008. 20:18 #43403

broj poruka: 750
Meni se dva puto to desavalo,prvi put sam isntalirao na XP SP2 i radila bez problema,
zatim kad sap upgradeovo SP2 na SP3 zablokirala mi se igrica,tj pokrene se i onda se zapuca
nestigne ni da udje u igricu,znaci verovatno je do nekog Fixa za XP koi se nalazi u SP3

A drugi put mi se desilo isto to kad sam instalirao ali tad sam samo u Task Mngru isao na End
Process i prekopirao sam je u drugi folder(Slican postupak kao u Bioshocku) pre End Processa
i odatle startovao i radila je bez problema,samo sam morao od druga da importujem i editujem registry

Kad Inspiracija Cuti,
Razum Se Brzo Zamara...

Roger Zelazny - Cronicles Of Amber
Nemo-Novi Sad

sstef Re 09.02.2008. 20:22 #43404

broj poruka: 120
Ja imam igricu i radi ok.Nemam problema prilikom instalacije.Zahto ti ne proverish poshto si vec menjao diskove da vidish da li kod tog od koga izumash diskove radi ili ne?Meni je jedan drug skrenuo paznju da je on skinuo sa rapida istu igru i da je imao problema sa instalacijom,nije mogao da je instalira.Ja sam moju igru isto skinuo sa rapida ali sa nekih drugih linkova i sve radi ok.Mozda je to losha verzija igre,pitaj ti tog od koga uzimash diskove da li radi kod njega.
Pozz
desha66 I ja bih rekao.... 09.02.2008. 21:50 #43406

broj poruka: 400
..disk ti ne valja.Probaj je na drugom kompu.Inace nisam imao tih problema ali jesam sa save game,jednostavno ispare!!!Tri puta sam je zapocinjao,i jedva zavrsio.Citao sam negde da igra ima problem sa AMD-om ali kako nemam isti,ne znam sta da ti kazem.Sto je jednostavno nisi skidao sa lokala,i ja sam je drzao jedno vreme u sheru ,malo potraje ali na kraju, radi.Pozdrav.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs