Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
problem sa starijim igricama
STRANA 1 OD 1
vuki5 problem sa starijim igricama 06.02.2008. 14:11 T8022

status: user
broj poruka: 2

Kupio sam novu masinu(procesor 2.4GhZ, Gigabajtova ploca, ram 1G) ali kada pustom starije igrice tipa Mario ili mame32(1200 igara) na tastaturi imam usporene tastere koji neodreaguju normalno, inace igrica ide normalno i tastatura je provereno ispravna.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tjewap Isti problem... 06.02.2008. 16:59 #42937

broj poruka: 172
Necu biti od nikakve pomoci ali samo da kazem da se i meni to desilo. Imam 50 igara sa Sege i kod sebe ih igram normalno. Odneo sam jednom ortaku... on ima neku azdaju i kod njega radi perfektno i onda krenem da instaliram njegovim klincima i kod njih secka zvuk, grafika, i tako te gluposti. Mislim pokreti ne kasne... sa tastaturom je sve ok ali grafika kasni i ti kasno vidis kada je neka komanda odradjena. Pitacu ga bas koju konf. imaju njegovi klinci... mozda je hardwerski problem... nesto se ne slaze

Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic .. 06.02.2008. 17:29 #42941

broj poruka: 18996
izvinte` sto vas ometam :) , ali te igrice mogu da rade bez problema na celeronu od 500mhz, sa tnt pa i slabijom grafickom, skini poslednje plug-inove, ako podesis kako treba, nema razloga da ne radi normalno...
vuki5 .. 07.02.2008. 11:01 #43024

broj poruka: 2

Molim te objasni mi detaljno kako da skinem te plug-inove

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs