E ovako graficka je gigabyte 2600 pro 512, Skinuo sa Ati sajta najnovije drajvere, instalirao i u multiplayer modu posle oko 15 minuta igre se zamrzne slika i cuje se iritantan zvuk. Tada pomaze samo restart. Posle toga sam pokusavao razne varijante, tipa stari drajveri, razna podesavanja od najboljeg do najgoreg. Inace dok radi, radi extra, ali...
Instalirao sam i najnovije direct X sa microsoft sajta itd. Reinstalirao igru. Jedino nisam OS dirao. Napomena: windows je XP 64 bit (original)
Moj savet ti je da batalis XP- 64, nego nadji negde obican XP (32-bitni) sa service packom 2 i neces imati nikakve probleme. 64-bitni sistemi , a posebno XP 64 su nekompatibilni sa toliko aplikacija da ne znam sta uopste radi na njima a taj original 64 prodaj i kupi 32...Drugo kombinacija originalnog sistema i piratskog softvera (igara) je cesto ubistvena ...iskustvo mog drugara sa XP Home Edition
sto je najgore mogao sam da instaliram i onaj obicni original, ali j#b#s ga. Znaci posto je sve sveze, nema sanse da ga opet derem. Kad pukne sam onda cu.
.. a i onako cu se oladiti od CoD2 za par dana.
U svakom slucaju hvala svima puno, bar sam nesto naucio.
Posto sam probao n drivera (sa katalistom i bez), na kraju nadjem ovaj: ATI_8.43_XP32_XP64 znaci bez katalista, instaliram ali u isro vreme blejuci po forumima uzmem i promenim com_maxfps 125
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.