Igru sam igrao na 8600gt karti i sve je radilo ok.Uskoro uzeh ASUS 3850,medjutim igra radi jako usporeno,to jest mnogo secka od uvodne spice do glavnog menija.Da li je mozda problem do verzije drajvera,jer sam instalirao Asusove drajvere sa diska ver.8.43.Ajd ljudi pomozite posto je ovo prvi put da se srecem sa ATI-AMD kartama.Da napomenem,da sve ostale igre tipa.CALL OF DUTY 4,DIRT,MEDAL OF HONOR-AIRBORNE,COMPANY OF HEROES,NFS-PRO STREET,rade odlicno.Zaboravio sam da kazem da sam instalirao i novi patch za dotivnu igru,ali bez pomoci.Pozdrav za sve forumase!
Skinuo sam predhodne drajvere sa AMD sajta,ver.7.12 i sve radi ko zmaj.Hvala ShonE-u na savetu.Inace sa ovim novim 8.1 drajverima nije takodje radilo.Ajd pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.