muci me vec vise od godinu dana!Dakle Need For Speed Underground 1!Dodjem do 96-e trke i NE MOGU da je predjem.4 puta sam igrao igru iz pocetka i uvek na 96-oj trci stanem.4 puta sam posle hiljaditog pokusaja da predjem tu trku iz besa reinstalirao igricu,ali nesto mi neda mira,moram da je predjem,pa makar i varao! GDE da nadjem cheat da otkljucam sledecu(97-mu)trku,ili ako neko ima SAVEGAME bio bih mu zahvalan.
To je najteža trka. Drugar i ja smo pokušavali da je pređemo nedelju dana dok nismo uspeli. Ključ je savršenstvo vožnje i Mazda RX-7 (koliko se sećam).
Secam se da sam tu trku presao tako sto sam tacno znao gde treba da se zakucam punom brzinom i da se odbijem kako treba.... znaci nema kocenja pun gas i u krivinu...... glupa igra skroz....
da po milioniti put pokusavam da je predjem.Zamrzecu voznju zbog jedne glupe trke.Hocu neki CHEAT! Zar niko na forumu ne moze da mi kaze kako da dodjem do njega?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.