aj dajte neku adresu za sajt sa koga mogu da skinem save-ove konkretno mi treba za hl2 ep2, posto igra ispada u win na samom pocetku ili da mi neko posalje, coaulsi@gmail.com inace igra mi je puna artefakata, sve je u nekim kvadraticima, rozo-ljubicastim ? zna li neko ocemu je rec, probao sam i sa vracanjem svih taktova na def, ali nista
...drajver? koju gr imas,bese? P.S. ako ne nadjes nikog boljeg ja ti saljem moje sejvove sutra (idem da spavam ) , a ako je hitno javi ...cekam petnaest minuta...`Ajd u zdravlje!
Ako si overclockovao grafiku onda si digao previse clock.Ako nisi onda ili ti je driver los najverovatnije ili ti je grafa pred crkavanje.Inace HL2 E2 je extra,presao sam je jos kad je izasla.Imam Save Game samo ne znam koliko ce to tebi znaciti kad sam ja sacuvao tamo odakle meni odgovara!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.