Sta znaci ovaj Ping??Gde god udjem na neki srever odmah pocne da secka i izbace me jer mi je ping suvise velik.Zbog cega je to?Jel zbog interneta(imam ADSL 512) ili zbog kompa(kupio sam novi za novu godinu).Postojao je 1 server na kom sam mogao da igram ali ga vise nema :(. Ako neko zna kako da mi pomogne neka kaze.Hvala unapred....
PING je vreme koje je potrebno da prodje (u milisekundama najcesce) od trenutka kada si poslao neki zahtev nekom uredjaju preko internta do trenutka kada ti stigne odgovor od tog uredjaja...sad, posto su nase internet veze prilicno shit ta kasnjenja su prilicno velika, pogotovu ako su serveri udaljeni...da ne kazem u drugim zemljama...probaj da nadjes neki domaci server, to bi trebalo malo bolje da radi...mada ni to ne mora nista da znace...ako nece onda nece i ti tu nista ne mozes da uradis...
Pikam obican CS 1.6 preko ADSL 256 via Wireless,i leti mi.. . Al morao sam skinuti Modem Booster 5.0 da mi sredi konekciju inace nisam se mogao ni pomeriti a kamoli pikati duze od 10min.
Znaci skini Moodem Booster 5.0 ako imas neki od slabijih ADSL-ova ili Wirelessa i neces imati vise problema sa Pingom.
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber Nemo-Novi Sad
Find servers - Internet - Change filters - Latency - u padajucoj listi izaberi:< 100 i dobices listu servera na kojima bi mogao da igras.Izbjegavaj udaljene destinacije - USA,J. Ameriku ili Aziju.
Mogao bih da ti preporucim CS 1.5 ili 1.6 servere sa odlicnim pingom,ali tebe zanima Source,koji,sa velikim zadovoljstvom,ne igram.Evo nekoliko server monitoring sajtova,vjerujem da ces naci nesto zanimljivo:
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.