Neko mi je napisao da ne mogu da nameshtam vecu rezoluciju od 800x600 zato shto imam rip-ovanu igri i da ona ide na 3 DVD-a tj 12 GB ... ja imam tri fajla od po 4 GB a to je ukupno 12 GB znaci igra nije RIP..zashto su osakacene opcije ...za grafiku ? imam 7600 GT DDR3 GLH 2 GB rama....znaci do kompa nije......shta je onda? Ima neki Patch?update? Poz svima.....Sorry ako sam dosadan..samo me zanima....
::Neko mi je napisao da ne mogu da nameshtam vecu rezoluciju od 800x600 zato shto imam rip-ovanu igri i da ona ide na 3 DVD-a tj 12 GB ... ja imam tri fajla od po 4 GB a to je ukupno 12 GB znaci igra nije RIP..zashto su osakacene opcije ...za grafiku
Ocigledno je da je to isto,bez obzira na koji nacin si dosao do igre - 3 DVD-a ili si skinuo 3 fajla x 4GB sa nekog klijenta,odnosno neka treca,cetvrta...opcija.
kakkooo breee nekoo...pa to sam ja lekler rekao....rekao ti je neki cova da sam upises rezoluciju ali ocigledno si to probao cim pises opet...idi na gamecopyworld.com i izvidi situaciju
Ja imam sličnu konfiguraciju i ne kupovnu verziju i radi ok. Nije htela da krene igra dok nisam ubacio drajvere 169.21 izbacivala je na startu. Posle drajvera išlo je bez problema
Novi drajveri...upisano to za rezoluciju..nema shanse....znaci ne znam shta je..igra radi skroz OK...tu nema shta...samo ne mogu grafiku da cackam...cu vidim shta `ebem li ga :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.