Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
pogledajte ovo
STRANA 1 OD 1
aco pogledajte ovo 09.01.2008. 13:19 T7411

status: user
broj poruka: 2788
ako neznate koju igricu da igrate ja vam preporucujem TEST DRIVE ULIMITADE.Igrica je strava i grafika je odlicna.Minimalno za nju je
1*Ati 9800-nVidia6200
2*512 mb rama
3*procesor AMD 2500+ il intelov od 2.5ghz ali ako imate bilo koji dual core bez obzira kolko ima ghz mozete d aje u potpunosti igrate
Ako hocete da je igrate na najvecoj rezoluciji i sa povecanim detaljima onda ovo morate ovo da imate
1*nVidia 8500gt ili Atijevo slicnih performansa
2*1gb rama
3*AMD 4200+ ili e2160
Instalacija zauzima negde oko 4-5 giga

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Valheru koji Test Drive? 09.01.2008. 13:27 #38642

broj poruka: 750
Mislim da je Test Drive Unlimited a ne Ulimi...

Kad Inspiracija Cuti,
Razum Se Brzo Zamara...

Roger Zelazny - Cronicles Of Amber
Nemo-Novi Sad

Ognjeni .... 09.01.2008. 13:52 #38645

broj poruka: 4518

upravu si Aco....igra je apsolutno fantasticna, po meni najbolja voznja...ali je vec izgustirana od strane 99 % ljudi...sad se cepa need for speed prostreet....)

p.s.Valheru ne cepidlaci znas sta je mislio... .)

ajd uzdravlje :)
piki lepa lepa 09.01.2008. 14:37 #38648

broj poruka: 136
samo stara mislim da sam je igrao u maju prosle godine ili tako nesto.

Valheru XD 09.01.2008. 14:43 #38651

Kad Inspiracija Cuti,
Razum Se Brzo Zamara...

Nemo-Novi Sad

Valheru Juiced 2 09.01.2008. 14:46 #38652

zakon igra,grafika ubija,gameplay tu i tamo,sve sto se ocekivalo od novog NFS a,
kao Underground 2 al bagovita zestoko,na 800*600 low
na C2D 6750@3.4,2GB DDR2@825 i 8800GTS OC cepa ko luda,a
prvi put kad sam je pokreno sve max na 1280*1024 sve sa AA

Kad Inspiracija Cuti,
Razum Se Brzo Zamara...

Nemo-Novi Sad

Ognjeni Re: Juiced 2 09.01.2008. 16:58 #38667

:: zakon igra,grafika ubija,gameplay tu i tamo,sve sto se ocekivalo od novog NFS a
:: kao Underground 2 al bagovita zestoko,na 800*600 lo
:: na C2D 6750@3.4,2GB DDR2@825 i 8800GTS OC cepa ko luda,a
:: prvi put kad sam je pokreno sve max na 1280*1024 sve sa A
::
:: Kad Inspiracija Cuti
:: Razum Se Brzo Zamara...
:: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe
:: Nemo-Novi Sad

Meni je to zivi shit....malo bolje od prvog dela ali i dalje se nije odvojio od epiteta razbrige nostalgije posle prostreet-a i TDU-a....grafika ocajna(Sve na max igram), za 2,3 klase losija od 2 prethodne igre,gameplay ocaj zivi, nemogucnost osnovnih podesavanja kontrola (yojstika, volana... ooogrrooman minus..nece bre oni meni da govore kako da vozim), zvuk los...ne uporediv sa TDU i NFS....igra ima samo lepu masku, koja treba samo da privuce kupce a nista vise ne moze da ponudi..krsina....jedino sto je bolje ali jedino ...od nfs i tud-a jeste modifikovanje kola koje je ovde zaista odlicno i mozda cak previse detaljno( ali mi se svidja)...sve u svemu od 1 do 5....2-

1. Test drive unlimited
2.
3.
4.Nfs prostreet
5.
6.
.
.
55.Jucied 2
psyman tdu je odlicna igra 09.01.2008. 18:24 #38681

broj poruka: 1046
jedina moja zamerka je sto ima par beskrajno dugih misija od kojih me u nekim trenucima zabolela glava.sve ostalo je na zavidnom nivou.
Ognjeni Re: tdu je odlicna igra 09.01.2008. 18:32 #38682

:: jedina moja zamerka je sto ima par beskrajno dugih misija od kojih me u nekim trenucima zabolela glava.sve ostalo je na zavidnom nivou

hehee secas se one od 60 min ili one druge sto vozis 200 km razdaljine...? tu ti stvarno treba koncentracija...pravio sam pauze kao da vozim 24 h lI mAn :)

ajd uzdravlje :)
psyman Re: Re: tdu je odlicna igra 09.01.2008. 19:11 #38684

broj poruka: 1046
:
:: hehee secas se one od 60 min ili one druge sto vozis 200 km razdaljine...? tu ti stvarno treba koncentracija...pravio sam pauze kao da vozim 24 h lI mAn :
:: ajd uzdravlje :

da bas taj fazon.ne secam se tacno koja misija je bila,trka u svako slucaju.znam samo da sam vozio jedno 45 minuta i da sam se spucao u nesto kilometar pred cilj i da sam zavrsio poslednji.a ona od 200 km se vozi ceo krug uz obalu ostrva znaci jos duze od ove uz gust saobracaj tako da ne mozes da vozis mnogo brzo.taman ga zaletis i moras da kocis..u sustini tdu je jedna od boljih voznji koje sam imao prilike da vozim.poz
Ognjeni Re: Re: Re: tdu je odlicna igra 10.01.2008. 21:07 #38807

:: :
:: :: hehee secas se one od 60 min ili one druge sto vozis 200 km razdaljine...? tu ti stvarno treba koncentracija...pravio sam pauze kao da vozim 24 h lI mAn :
:: ::
:: :: ajd uzdravlje :
:: da bas taj fazon.ne secam se tacno koja misija je bila,trka u svako slucaju.znam samo da sam vozio jedno 45 minuta i da sam se spucao u nesto kilometar pred cilj i da sam zavrsio poslednji.a ona od 200 km se vozi ceo krug uz obalu ostrva znaci jos duze od ove uz gust saobracaj tako da ne mozes da vozis mnogo brzo.taman ga zaletis i moras da kocis..u sustini tdu je jedna od boljih voznji koje sam imao prilike da vozim.po

naravno da mozes ...ali kad se zestoko ispraksiras...tu od 200 km ( oko celog ostrva sam obisao za nekih 40min), najvecim delom cepam pun gas a pitas se kako....naravno ne idem levom trakom ili posredini , nego desnom, za kamione,dosta je uza , ali nikad nema saobracaja tako da kad se izvestis, samo cepas njom
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs