Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
crysis..cu se ubijem ko siroce
STRANA 1 OD 1
vlajkic crysis..cu se ubijem ko siroce 06.01.2008. 15:34 T7360

status: user
broj poruka: 609
Intel dual core D925
2x1GB transcend 800MHz
8600 GT 512 DDR3
Gigabyte 945PL-S3
LG DVD RW
HDD 80GB ATA
Antec NSK 350W
LG 1919S
Znaci racunar radi ko bombona...ali ne lezi vraze....pusti crysis... odjednom ko grom iz vedra neba..plavi ekran...nemam vise ni snage ni volje ni zelje..moja pretpostavka je da je hard slaba tacka..inace na racunaru je XP sp2,najnoviji drajveri,defragmentovan disk,AVG pro...COD4 radi perfektno,stalker isto..setovanja za crysis 1024x768 sve na medium bez AA( tako se sam nastelovao)...ako neko ima bilo kakvu normalnu ideju ( nov XP podizem kad kupim novi hard) nek kaze
P.S. skoro sam izbacio 7300 GT (ocistio drajvere i sve po ps-u) instalirao nove drajvere sa originalnog diska..radio crysis normalno dva dana i poceo da zeza,onda skinuo stare drajvere i ubacio najnovije sa asusovog sajta...i opet je radio normalno dva dana..i sad opet zeza
unapred se zahvaljujem na odgovorima i izvinjavam zbog duzine post-a..pozzz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ... 06.01.2008. 16:05 #38294

broj poruka: 4518

upali opet crysis i prepisi gresku sa BSOD koju dobijas....

2% da je do hdd, 97 % da je nesto softverski i 1 % da je do hardvera...memorija mozda.....neki problem u pozadini pravi problem, imao sam takvih slucajeva

ajd uzdravlje :)
Milosh23 Crysis odgovor 06.01.2008. 16:27 #38296

broj poruka: 29
Prijatelju softverski ti je to 100% imam slicnu cak i za nijansu slabiju konfiguraciju dualcore2140,2gb rama na 667mhz,8600gt na 256mb,hdd sata 200gb...itd. Posle menjanja graficke OBAVEZNO reinstalacija win-a. Meni Crysis na mediumu radi super desi se da secne tu i tamo ali nema plavog ekrana.Reinstaliraj windows pa ako ne pomogne onda probaj sa HDD-om . Trebalo bi da je problem softverski ali mali i (verovatno) malo sporiji hdd verujem da isto malo koci igru POzz

vlajkic plavi ekran nemogu da uhvatim 06.01.2008. 16:41 #38298

odmah se resetuje komp...evo iz event viewer-a

The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000009c (0x00000000, 0xf771b050, 0xb2000000, 0x1040080f). A dump was saved in: C:WINDOWSMinidumpMini010608-01.dmp.

SkyFire ... 06.01.2008. 17:20 #38302

broj poruka: 18472
Jesu li ti driveri za graficku modovani?Ovo mi lici samo na drivere!
@Ognjeni@Kolega sta bi sa tobom?Nema te ns MSN-u?Da se nisi predomislio?
Pisko BSOD 06.01.2008. 18:00 #38306

broj poruka: 6645
Vlajkicu, ti si poduze ovde na forumu, bez obzira na broj poruka, isključi automatski restart u slučaju grešaka, to se radi u control panelu pod system i ostale opcije, tako će ti se BSOD zakucati na ekranu, sa porukicom na dnu... (ako imaju dva čuvena slova nvxxx, onda je drajver). Uradi to pa će biti lakše i za nadalje kad se nešto desi. Ovako podešen windows, kod nekih dovede do non-stop restartovanja windowsa do čupanja kabla...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

konjicgrbo mhmm 06.01.2008. 19:10 #38316

broj poruka: 88
i meni sve radi na medijum al nije to to...nego sto ovaj vlajkic kaze i meni se ovo desavalo!!!navodno bilo je do drajvera...a desilo mi se i crysis da mi zakuje par puta!!i ima tamo u onom logu javlja error neki kao trazi nesto!!!a sta pisko kaze ??do cega je to??

konjicgrbo samo malo 06.01.2008. 19:13 #38317

a de se ide tamo dalje kad se udje u sistem pisko??

MACHINE Re: samo malo 06.01.2008. 19:23 #38319

broj poruka: 5704
System properties -> Advanced -> (Startup And Recovery) -> Settings, pa iskljuci Automatically Restart

- R a v e n L o r d -

:: a de se ide tamo dalje kad se udje u sistem pisko?
::
Ognjeni Re: ... 06.01.2008. 20:07 #38325

broj poruka: 4518

:: Jesu li ti driveri za graficku modovani?Ovo mi lici samo na drivere
:: @Ognjeni@Kolega sta bi sa tobom?Nema te ns MSN-u?Da se nisi predomislio

Lecio sam se :) a i nisam imao vremena ovih dana...bicu veceras na msn-u pa dodji pa prozborimo koju pametnu .)

ajd uzdravlje :) i srecno badnje vece svima koji slave
konjicgrbo pa da... 06.01.2008. 22:21 #38333

sta je msn??

vlajkic uh... 06.01.2008. 22:22 #38334

jutros je puko posle minut igranja...a sad sam igrao 2 sata i nista , ni stucnuo nije...neznam sta se desava

Pisko US`ro se! 06.01.2008. 23:17 #38345

broj poruka: 6645
Kad je video koliko nas se javilo da ga dokusurimo, nije smeo da se javi (bug).
Očigledno je do drajvera - mada ne bih izbegao ni neki budući patch same igre, jer, to se ipak dešava samo pri kriziranju, ostali rade ok, a jednako su novi.
E, sad, ovo sa minut ujutro i dva sata kasnije.... da nije napajanje?

Za grbu: kako se isključuje autorestart, machine me pretekao dobrano, to je to, na engleskoj verziji windows-a, a msn je microsoft messenger, program za audio-video-tekstualnu komunikaciju via internet protokol, čiji su pandani, yahoo messenger, skype, ICQ, itd. Ljudi se čuju i gledaju ili dopisuju - chat-uju internetom umesto na skuplji način....
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

vlajkic uh,napajanje 06.01.2008. 23:24 #38347

pa iskreno neverujem da je napajanje...antec smatram kao jako kvalitetno i pouzdano napajanje....a ova karta cak ni nema dodatno napajanje..a nemam ni neku periferiju..neznam,mozda...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs