Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Colin McRae DIRT Problem
STRANA 1 OD 1
misafloyd Colin McRae DIRT Problem 03.01.2008. 00:23 T7297

status: user
broj poruka: 321
Imam problem koji me muci mesecima , skoro da sam digao ruke ... Da dobro znam engleski trazio bih na natu , ali ovako samo mi ostaje domaci FORUM . Igram igricu po treci put , iz pocetka ... Dodjem do polovine igre od prilike , pa onda jovo nanovo ... Kada pokrenem igru , prijavi mi : ` Autoload Failed. Save data corrupt. ` I moj save game je neupotrebljiv . Pokusao sam da skinem sa Gamecopyworld - a 100% SAVE , ista poruka se javlja . Instalirao sam PATCH 1.1 i 1.21 . Masina je sledeca :

ASUS Maximus Formula SE
ASUS 8800Ultra
Intel Core 2 Duo E6850
Geil Black Dragon 1066Mhz
WD Raptor 740ADFD ( 74GB ) 10000RPM ( sistemski )
WD Caviar 5000AAKS ( dva komada )
Chieftec 1000W
Thermaltake vodeno hladjenje

P.S Nista nije klokovano , Windows XP SP2 .
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 03.01.2008. 00:58 #37917

broj poruka: 12057

Prešao sam tu igru, doduše jedanput , i takav problem sam imao u slučaju kada sam morao ponovo da instaliram windows. Uradio sam backup save game-a. Kad sam instalirao win i igru, i pokušao load starih save game-ova, dobio sam istu poruku kao i ti.

Inače ni jedan save game sa neta ne radi. Ista greška. Ja sam igru prešao za jedno 10-tak dana po malo i nije me zezao. Imam te patch-eve kao i ti.

Po netu sam svašta nalazio, priče da ne veruješ. Kao, liku se sveki put upuca save game kad uđe i izađe iz igre, pa onda nekima kad resetuju komp, nekima ne radi save game čim nije u default folderu (za koji te pita kad instaliraš igru). Neobjašnjive gluposti.

P.S. igra je fantastična.
srdoch auuuuuu burazere, kol`ko ti imaš love... 03.01.2008. 01:00 #37918

broj poruka: 1260
nisi samo naveo količinu tog Crnog Zmaja al kapiram da je bar 4GB...... i još vodeno hlađenje a ništa nisi klokovao, zar je moguće!?
Izvadi mu dušu pod hitno!!! :)))

A što se tiče igre stvarno ne znam šta bi moglo da bude, dobićeš već odgovor od nekog!

Živ bio!!!
markopvict Re: Colin McRae DIRT Problem 03.01.2008. 01:14 #37919

broj poruka: 4515
hm............
pocinjem da sumnjam da ovde neki ljudi malo lazu!
mozda je moja greska... unapred se izvinjavam...
smorim se kad vidim da svi imaju konfiguracije od po par hiljada evra...

:: Imam problem koji me muci mesecima , skoro da sam digao ruke ... Da dobro znam engleski trazio bih na natu , ali ovako samo mi ostaje domaci FORUM . Igram igricu po treci put , iz pocetka ... Dodjem do polovine igre od prilike , pa onda jovo nanovo ... Kada pokrenem igru , prijavi mi : ` Autoload Failed. Save data corrupt. ` I moj save game je neupotrebljiv . Pokusao sam da skinem sa Gamecopyworld - a 100% SAVE , ista poruka se javlja . Instalirao sam PATCH 1.1 i 1.21 . Masina je sledeca
::
:: ASUS Maximus Formula S
:: ASUS 8800Ultr
:: Intel Core 2 Duo E685
:: Geil Black Dragon 1066Mh
:: WD Raptor 740ADFD ( 74GB ) 10000RPM ( sistemski
:: WD Caviar 5000AAKS ( dva komada
:: Chieftec 1000
:: Thermaltake vodeno hladjenje
:: P.S Nista nije klokovano , Windows XP SP2 .
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
misafloyd Znaci po cetvrti put da probam ? 03.01.2008. 02:43 #37923

Nista mi ne preostaje nego da probam po cetvrti put pa sta mi bog da ... Skinucu neki traner da brzo predjem do pola igrice , a od pola klasicno bez varanja . A ovaj moj Crni Zmaj je 2x1GB , mislim da je dovoljno za sada ... Znam da ljudima koji nemaju puno novca da izdvoje za svoje racunare ( a zeleli bi da mogu ) , zao kad vide sta pojedinci imaju . I ja sam bio jedan od mnogih koji nisu imali dinara do pre 2 god kada sam se zaposlio i poceo da zaradjujem . Tako da nemam potrebe da lazem . Ko je voljan da vidi ovo cudo tehnike , moze da svrati na picence i mezence , da se malo igramo sa novim igricama i proba neku svoju igru koja mu ` Secka ` , spreman sam za druzenje ... A tek ostale opreme koju imam ( Mis logitech G9 , Tastatura Logitech ultra flat , web kamera logitech Pro 9000 , LC Power hdd rack 3.5` , LC Power hdd rack 2.5` , WD Passport 160GB , Mustek 800W UPS , Creative 7.1 Zvucnici , Sound Blaster Audigy 4 , Kuciste Antech P182 ... ) , mislim da mnogima ne bi bilo dobro ... Ne ponosim se time sto imam , bio sam SRECNIJI dok sve ovo nisam imao i igrao sve na LOW . Nije CHAR RACUNARA kad sve lepo radi , nije zanimljivo kad nesto ne zeza ... Hvala vam ljudi , za brze odgovore , sutra krecem da igram ... Javi te se na mail misafloyd@hotmail.com , ili SMS - om na +381638286005 ako ste za neko DRUZENJE ...

POZ !
zandarm Re: Znaci po cetvrti put da probam ? 03.01.2008. 02:51 #37925

broj poruka: 1454

A tek ostale opreme koju imam ( Mis logitech G9 , Tastatura Logitech ultra flat , web kamera logitech Pro 9000 , LC Power hdd rack 3.5` , LC Power hdd rack 2.5` , WD Passport 160GB , Mustek 800W UPS , Creative 7.1 Zvucnici , Sound Blaster Audigy 4 , Kuciste Antech P182 ...

ASUS Maximus Formula SE
ASUS 8800Ultra
Intel Core 2 Duo E6850
Geil Black Dragon 1066Mhz
Chieftec 1000W
Thermaltake vodeno hladjenje

..... A ne znas engleski?

Equinoxe Re: misafloyd 03.01.2008. 03:01 #37926

broj poruka: 12057

Jao majstore znam kako je kad treba nekom (uglavnom roditeljima) da kukaš za pare. Sasvim je druga stvar kad se delimično osamostališ, zerađuješ i bar dok ne treba sve sam da plaćeš, imaš kintu za sebe i iživiš se dok još možeš. Ja bi se verovatno još mlatio sa AMD Thunderbirdom na 900 MHz da nisam uzao stvar u svoje ruke.

Podržavam.

raus evo ti resenje 03.01.2008. 03:09 #37927

broj poruka: 1
I meni je trebalo neko vreme da to provalim,jednostavno treba da si non stop na netu kad igras i onda ce ti ucitati savegame bez problema.Javi mi jel sve u redu sada

VMARC Reci nekome da LAZE... 03.01.2008. 03:15 #37928

broj poruka: 9420
... je odraz licne (ne)kulure.

Ko hoce da veruje, neka veruje, ko nece i ne mora. To da li covek ne govori istinu je samo njegova stvar. A potreba da druge impresionira je odraz kopleksa koje vuce.

O motivima nebih raspravljao, samo sam izneo cinjenice.

Ko voli i moze, ja sam apsolutno ZA da sebi i priusti.
PS. Merak nema cenu.

markopvict Re: Reci nekome da LAZE... 03.01.2008. 04:25 #37930

broj poruka: 4515
@ VMARC
Procitaj jos jednom lepo .....
Izvinio sam se u napred....
@misafloyd
Ako si posteno zaradio nek te sluzi ceo zivot...
P.S. Zaboravio si da kupis i onaj Logitech volan ... ako vec volis da igras voznje...

:: ... je odraz licne (ne)kulure.
:: Ko hoce da veruje, neka veruje, ko nece i ne mora. To da li covek ne govori istinu je samo njegova stvar. A potreba da druge impresionira je odraz kopleksa koje vuce.
:: O motivima nebih raspravljao, samo sam izneo cinjenice
:: Ko voli i moze, ja sam apsolutno ZA da sebi i priusti.
:: PS. Merak nema cenu.
psihoyu hehehehe 03.01.2008. 10:35 #37940

broj poruka: 1191
Brate ovaj mora da je gay, sto bi on nekog zvao na druzenje ??!?!
Hahaha, upisah se od smeha kad sam ovo procitao!
A i taj komp je previse love za ono sto pruza.
Uporedi njegov komp i sledecu masinu:

ASUS Striker Extreme NVIDIA nForce 680i SLI
Intel Core 2 Quad Q6600 oc 4ghz
Geil Black Dragon 4GB
Western Digital Caviar SE16 500GB x2 kom RAID 0
ASUS EN8800GT TOP/G/HTDP/512M x2 kom SLI
Logitech Gaming Keyboard G11
LOGITECH G5 LASER MOUSE
THERMALTAKE Kandalf VD4000
Chieftec Turbo-series CFT-750-14C 750w
Logitech Z-5500, Speaker system 5.1 THX Home Theater, 505W
Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer
Ko je sad zver ???
Brate njegov komp je 30% slabiji od ovog,a kosta 30,40% vise.

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!

Vaskev re 03.01.2008. 11:47 #37942

broj poruka: 1673
Ko sta ima i koliko je to platio uopste nije toliko vazno ukoliko nisi zavidan.

Ali, Dirt sam probao i nije mi se dopala pa ti sa te strane nisam od neke pomoci.

Mozda je bolja varijanta bila da si kupio dva diska za Raid 0 da ti oni budu sistemski a ostale da vezes za podatke. Prvo WD Raptor je najbucniji disk koji sam imao i uopste se nije pokazao kao brz disk u poredjenju sa klasicnim diskovima na 7200. Ja sam sa njim imao transfer oko 65MB/s dok sam sa Maxtorom 7200o/m 8MB cache-a imao oko 55MB/s. Sa 2xWD Caviar sa 16MB Cachea u Raid 0 imam transfer oko 100MB/s. Dakle logicno je da ti sistemski disk, ukoliko zelis maksimalnu brzinu, bude u Raid 0 rezimu rada. Naravno dva Raptora u Raid 0 su sigurno najbrze resenje ali je buka odbojni faktor (ako zanemarimo cenu dva Raptora od 74GB). Raptori su prvenstveno namenjeni serverima gde oni stoje u namenskim prostorijama gde su performanse na prvom mestu.

Eto cisto onako cavrljamo....

VMARC Re: re 03.01.2008. 11:50 #37943

broj poruka: 9420
Apsolutno podrzavam sve navedeno.

:: Ko sta ima i koliko je to platio uopste nije toliko vazno ukoliko nisi zavidan
:: Ali, Dirt sam probao i nije mi se dopala pa ti sa te strane nisam od neke pomoci
:: WD Raptor 740ADFD ( 74GB ) 10000RPM ( sistemski
:: WD Caviar 5000AAKS ( dva komada
:: Mozda je bolja varijanta bila da si kupio dva diska za Raid 0 da ti oni budu sistemski a ostale da vezes za podatke. Prvo WD Raptor je najbucniji disk koji sam imao i uopste se nije pokazao kao brz disk u poredjenju sa klasicnim diskovima na 7200. Ja sam sa njim imao transfer oko 65MB/s dok sam sa Maxtorom 7200o/m 8MB cache-a imao oko 55MB/s. Sa 2xWD Caviar sa 16MB Cachea u Raid 0 imam transfer oko 100MB/s. Dakle logicno je da ti sistemski disk, ukoliko zelis maksimalnu brzinu, bude u Raid 0 rezimu rada. Naravno dva Raptora u Raid 0 su sigurno najbrze resenje ali je buka odbojni faktor (ako zanemarimo cenu dva Raptora od 74GB). Raptori su prvenstveno namenjeni serverima gde oni stoje u namenskim prostorijama gde su performanse na prvom mestu
:: Eto cisto onako cavrljamo...
set Re: hehehehe 03.01.2008. 11:53 #37944

broj poruka: 165

:: Brate ovaj mora da je gay, sto bi on nekog zvao na druzenje ??!?
:: Hahaha, upisah se od smeha kad sam ovo procitao
:: A i taj komp je previse love za ono sto pruza
:: Uporedi njegov komp i sledecu masinu
:: ASUS Striker Extreme NVIDIA nForce 680i SL
:: Intel Core 2 Quad Q6600 oc 4gh
:: Geil Black Dragon 4G
:: Western Digital Caviar SE16 500GB x2 kom RAID
:: ASUS EN8800GT TOP/G/HTDP/512M x2 kom SL
:: Logitech Gaming Keyboard G1
:: LOGITECH G5 LASER MOUS
:: THERMALTAKE Kandalf VD400
:: Chieftec Turbo-series CFT-750-14C 750
:: Logitech Z-5500, Speaker system 5.1 THX Home Theater, 505
:: Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGame
:: Ko je sad zver ??
:: Brate njegov komp je 30% slabiji od ovog,a kosta 30,40% vise

Da ali njemu ne radi mf kolin. ncncnc... Za neke ljude je jednostavno konzola.
PS3 wirelles joystici i udri. za te pare... konzola + plazma + original dirt. :P
OCz re 03.01.2008. 15:52 #37954

broj poruka: 2900
Striker je krs za OC a i memara nije prva klasa za OC xD
misafloyd Gde ode tema ... 03.01.2008. 21:24 #37986

Ova tema ode u totalno pogresnom pravcu ... Ispade jos da sam peder nedaj boze ... Ovaj momak PSIHOYU izgleda bas se dobro razume , u pedere i racunare ... nego preskocimo to . Hvala za predlog RAID0 , imao sam to i znam da je Extra , vec jedan HDD mi je pun a drugi prazan ... Da bi napravio RAID0 , najsigurnije je da budu prazni diskovi , da ne bi doslo do gubljenja podataka ... Otom potom ... Ja imam problem sa ucitavanjem save -a , tu sam trazio pomoc ... ali to sad nije bitno . Hvala onima koju su hteli da pomognu , ali zbog pojedinaca koji totalno upropascavaju ovaj forum izokretanjem misljenja pojedinca ( mene kao pedera i nekog ko voli se hvali gomilom GLUPE i nebitne elektronike ) , izgleda da cu da BATALIM ovaj Forum . Ovim zavrsavam ovu temu .

POZ !
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs