Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Crysis bug
STRANA 1 OD 1
nbot Crysis bug 31.12.2007. 15:33 T7276

status: user
broj poruka: 192
Imam problem na samom kraju igre kada treba da sa TAC cannon da lociram vazemaljski brod nakon sto sam mu unistio vrata.Prokleta puska nece da `lokuje`.Na netu sam procitao da je to bug ali nigde nisam nasao kako da ga resim.Ja razumem da svaka igra ima svoje bugove ali da igra kao sto je Crysis ima bug koji te sprecava da ustvari i predjes igru to mi ne ulazi u glavu.Molim vas pomozite,nisam igrao igru da bi presao `samo` 99.9%
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- Re 31.12.2007. 19:07 #37776

broj poruka: 3529
I ja sam imao bug na samom kraju, a resio sam ga tako sto sam non stop pravio save-ove(F5) i posle svakog i ole malog procenta prelaska sam ga pravio, i kada naidjem na bug pokrenem igru od poslednjeg save-a, desava se da cak nece iz prvog, ali posle drugog-treceg nastavka od poslednjeg save-a igra se nastavi normalno(predje se bug).

JBG-a pojavice se patch, ali to treba nesto da znaci onima koji tek treba da je igraju!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vaskev re 01.01.2008. 10:29 #37797

broj poruka: 1673
Nisam te bas sasvim shvatio ali evo sta trebas da uradis da bi mogao da unistis vanzemaljski brod. Prvo moras da unistis cetri turreta iz kojih pucaju na tebe, posle toga te napada grupa manjih brodova pa kad njih unistis, cekas da ti jave da je oboren stit i onda ciljas levi deo broda. Posle toga se sve ponavlja za desnu stranu broda i na kraju cekas da se otvori sredisnja vrata i kad se brod sprema da puca dobices mogucnost da lociras i sam brod. Posle unistavanja broda on ce poceti da pada na sam nosac aviona i moras pobeci na levu stranu nosaca pazeci. Posle toga aktiviraj maximum speed i spremi se da trcis prema letelici koja ce te pokupiti. Ja sam nasao bag kod samog kraja kad sam ga nekoliko puta igrao i svaki put kad unistim brod sve je bilo ok kad onda jedanput samo crn ekran i sem radara sa leve strane nista drugo se nije videlo. Nivo u rudniku kada prvi put ulazis u onu masineriju posle pada lifta sam odigrao do kraja i cekao da se na samom kraju otvore energetska vrata i da nastavim dalje medjutim ona nikako nisu htela da se otvore. Uopste mi nije jasno sta sam uradio, uglavnom svaki put probam sve i onda jednom se ona najnormalnije otvaraju. Ipak je ovo pomalo skarabudzeno da bi se pojavilo na vreme za N.G rasprodaju.

Daum .... 02.01.2008. 12:55 #37857

broj poruka: 12794
Sta ga nisi razumeo, sasvim je normalno rekao sta je problem? Treba da sa TAC cannon locira vazemaljski brod.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs