kad pokusam da konfigurisem dugmice igra blokira a na defaultu nema nista konfigurisano tako da ako je pokrenem tako stojim i ne mrdam...sto je najgore,ne funkcionise nijedno dugme na tastaturi..............(ali ono na kucistu zato radi....)
:: Probaj sa https://www.gameburnworld.co :: :: :: :: skinuo sam patch ali kako sad da ga prebacim na igru...on sam se negde `prepisuje`,ne mogu ni da ga nadjem...igra naravno i dalje nista...
1. Unistall igre 2. Instaliras ponovo (ne kopiras krek sa DVD-a) 3. Pokrenes patch 1.1 4. Kopiras krek koji je za verziju 1.1 (skini ga sa neta) nemoj da kopiras onaj koji je na DVD-u, jer je taj za verziju 1.0.
I meni se to desavalo i posle reinstala igre i patch-a.Postoji neka zvrcka u sistemu i ne pomaze nista od toga.Nego ti lepo instaliraj igru na drugom kompu ,ubaci sve sto treba pa snimi celu instalaciju na disk,metni to u tvoj komp,pakreni normalno igru konfigurisi je i mora da fercera. Tako sam je ja odigrao bez problema. Pozdrav.
:: Slaba ti je masina.Zato je blokirala igrica!! :: Meni se isto desavalo dok nisam pojacao masinu!! :: :: :: c2d e6400,gigabyte dq6,sapphire x1950xt,2gb geil ultra 800mh nije bas ovo toliko slabo...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.